Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
  •   Bakos Kornél: +36 30 967 5229
Bővebben

Magamról

Bakos Kornél

30/9675-229
bakoskornel@gmail.com

A Kárpát-medencében 1992 óta oktatom gyerekeknek a Silva-féle AGYKONTROLL-t. 1997 óta tanítom felnőtteknek a VILLÁMOLVASÁS, illetve a TANULÁSKONTROLL című tanulás-módszertani kurzusokat. 2015 óta LÉPCSŐK és KORLÁTOK – ÚT a tudatosság felé címmel tartok ön–EMBER–ismereti tréninget, ahol az emberi élet legfontosabb kérdéseinek tisztázásán keresztül mutatok utat és lehetőséget a boldogság, a teljesebb élet, az értékes emberi létezés felé.

Első házasságomból született Bence fiam révén mára már – Botond unokámnak örvendve – nagypapa vagyok. Családom Szolnokon él. Gyermekeink közül ketten – Emese és Peti – már felnőtt életüket élik, a "kicsik" – Balázs és Fanni – 24 és 22 évesen még egyetemre járnak.

José Silva zsenialitásának köszönhetően 1991-ben egy olyan módszerrel ismerkedtünk meg, mely áthatotta és alapvetően megváltoztatta életünket. A legkevesebb, amit tehetek, hogy továbbadom azt a tudást és tapasztalatot, melyre az idők során szert tettem.

Gimnáziumi és főiskolai tanulmányaim alatt megtapasztaltam oktatási rendszerünk előnyeit, hátrányait és fonákságait. Ez inspirált arra, hogy összegyűjtve korunk leghatékonyabb tanulási technikáit, a TANULÁSKONTROLL és a VILLÁMOLVASÁS című módszertani tanfolyam keretében átadjam azokat a tanulni vágyóknak. Az elmúlt két és fél évtized során több, mint 15.000 gyereket és felnőttet oktattam.
Buddhista látásmódom és meditációim révén elért eredményeim segítenek abban, hogy az általam tanított gyerekeket és felnőtteket – lásd: LÉPCSŐK és KORLÁTOK – ÚT a tudatosság felé – hasonló látásmódhoz, s ezen keresztül olyan emberi minőségekhez juttassam, melyek életüket egészségesebbé, jobbá, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá teszik.

Bakos Kornél Facebook oldala:

bakoskornel.hu

Látogatók száma: 746740