Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
  •   Bakos Kornél: +36 30 967 5229
Bővebben

Bakos Kornél – tanfolyamok, tréningek, előadások

Lépcsők és Korlátok
Tanuláskontroll
Villámolvasás
Választható előadások
GyermekagykontrollKedves Látogatónk! Tanfolyamaink és tréningjeink abban segíthetnek számodra, hogy „kézbe vegyed” életed fontos területeit azáltal, hogy tudatosabban lásd és tegyed dolgodat, akár a tanulásról, akár a munkádról, akár emberi kapcsolataidról, akár életed egészéről legyen is szó! Hogy könnyebb legyen választanod:

  • Ha tanulásodhoz szeretnél segítséget, két tanfolyam javasolt, a TANULÁSKONTROLL és a VILLÁMOLVASÁS. A villámolvasás módszerét a már nem tanulók is remekül használhatják szakirodalmak esetén, és minden olyan alkalommal, amikor bármekkora nagyságú anyagból gyorsan szeretnél hozzájutni a lényeghez, illetve a számodra szükséges információkhoz.
  • Ha életedet szeretnéd kezedbe venni – akár egyes területein (személyiséged, egészséged, kapcsolataid, stb.) rendet rakni – a LÉPCSŐK és KORLÁTOK – ÚT a tudatosság felé tréning javallott. Itt tisztába kerülhetsz a spiritualitás lényegével és fontosságával, s többek között megtanulhatsz meditálni.
  • E tréning jógával fűszerezett változata – akár remek nyári programként – a JÓGA és MEDITÁCIÓS tábor.
  • A GYERMEKAGYKONTROLL-tanfolyam segít gyermekeinknek, hogy életük egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyen. Ők a jövőnk.


Bakos Kornél Facebook oldala:

bakoskornel.hu

Látogatók száma: 746751