Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
  •   Bakos Kornél: +36 30 967 5229
Bővebben

Fórum

Kornél

Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk áprilisban Zene
megértése szemináriumot tartani!
Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Néhány érdekesség és a legfrissebb hírek Duncan saját weboldalán ITT
Várunk szeretettel, Üdv, Petz Ildikó, tanfolyamszervező 06-705876116
www.zenetanfolyam.hu

www.tanulaskontroll.hu

Boldog és Szeretetteli Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden kedves idelátogatónak!

papa

Még időben vagy! A téli vizsgaidőszakban már kamatozhatnak számodra mindazok a tanulást segítő technikák, amiket "kézbe" kaphatsz a Villámolvasás és a Tanuláskontroll tanfolyamokon! Szeretettel várlak! Tanuljunk együtt!!!

papa

MÁR CSAK PÁR HÉT VAN, NEHOGY LEMARADJ!!! :)
Kedves Barátunk! Örömmel értesítelek, hogy idén eljött a várva várt DALSZERZÉS szeminárium ideje :)
Ha szeretnél részt venni és tovább növelni/bővíteni a tudásodat a Lorien-módszerrel, akkor itt a lehetőség!
Duncan felhívta rá a figyelmet legutóbb, hogy kizárólag a hangok neveit kell tudni, a többit természetesen újra átvesszük a szemináriumon. :)
Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Siess, már nem sok idő van!! :)
Várunk szeretettel,
Üdv: Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116 www.zenetanfolyam.hu

papa

Csak arra hívnám fel óvatosan a figyelmedet, Kedves Látogató, hogy itt a nyár vége, és kezdődik az iskola. Ha akár diákként, akár felnőttként tanulsz, s szeretnél hatékonyabbá válni, vagy jobb érzésekkel tanulni, itt a helyed a tanfolyamainkon! Nem véletlenül olvasod most e sorokat, mivel tudhatod magad is, nincsenek véletlenek. Elmélkedj ezen! :)

papa

Kedves Látogató! Ha itt jársz, kérlek szépen, köszönj, érdeklődj, kérdezz, mondj véleményt, hogy segíthessünk!
Látszólag "kihalt" a Fórum, holott naponta több tucat ember fordul meg az oldalon. Az erő a közösségben van. Ha segítség kell, az is van - ha van kommunikáció!:)))) Köszönettel: Kornél

papa

Kedves Zsuzsanna! Gratulálok és köszönöm a visszajelzést, főleg a leendő tanulni vágyók nevében, akik számára ez erőt és biztatást ad! További sok sikert és boldogságot kívánva: Kornél

Csányi Zsuzsanna

Kedves Kornél!

Szeretném Önnel megosztani a sikersztorimat.
Elhatároztam 2009-ben , hogy felvételizem az orvosi egyetemre és fogorvos leszek. Sajnos ezen álmom beteljesülését sem az érettségim átlaga nem segítette sem az, hogy diszlexiás és diszgráfiás vagyok. Szorgalmasan készültem a felvételire, vért izzadtam nap mint nap. Édesanyámék unszoltak,hogy menjek el az Ön által tartott tanuláskontroll tanfolyamra. Őszinte leszek, nem nagyon fájt rá a fogam. Nem tartottam reálisnak azt a gondolatot , hogy sebesen tanulok, villám olvasok, el sem tudtam képzelni, hogy mit adhat nekem ez a tanfolyam, csak rabolja az értékes felkészülési időmet, elveszi két hétvégémet. Anyukámék kész tények elé állítottak és befizettek a tanfolyamra, így nem volt sok választásom elmentem. Nagyon szkeptikusan álltam hozzá, gondoltam magamban, hogy "jó essünk túl rajta" és akkor anyáék sem nyaggatnak. Egyet viszont megfogadtam, hogy ha már ott vagyok normálisan végigcsinálom és figyelek. A második hétvégére kaptunk feladatokat azt is az utolsó pillanatban csináltam meg. A második hétvégés kurzos után elgondolkoztam és arra jutottam, hogy bajom nem lehet ha az Ön által tanítottakat elmélyítem. Gyakoroltam csináltam úgy ahogy azt megtanította nekünk hisz "nincs vesztenivalóm". Relaxáltam, három ujj technikáztam, elmetérképeztem.
Az orvosi egyetemre első próbálkozásra felvételt nyertem. Bekerültem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karára. Öt év alatt elvégeztem, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, összesen egy utóvizsgám volt. Sajnos a nagy tananyagmennyiség miatt "csak" a három ujj technikát tudtam alkalmazni,de ez hihetetlen nagy segítséget és magabiztosságot adott számomra.
A pozitív szemlélet melyet adott nekem hozzásegített ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan vegyem az egyetem nyomása és a rengeteg tanulás nyújtotta akadályokat.
Hálásan köszönöm Önnek, hogy ennyit adott, tanított nekem, hogy a betegségem ellenére egy olyan orvos lehetek aki segít a páciensein, akit szeretnek a betegek és nem utolsósorban a a félelmüket is tudom oldani azzal a pozitivitással melyet Öntől tanultam.
2017. március 3.-án találkozunk.

Tisztelettel és köszönettel:
Dr. Csányi Zsuzsanna

papa

Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Eredményekben Gazdag Új Évet Kívánunk minden Kedves Idelátogatónknak (is)!:))

papa

Szia
Gondoltam ide is elküldöm a Facebookon posztolt véleményemet... :)
"Mindenkinek ajánlom a villámolvasás tanfolyamot! Kb fél éve vettem részt Bakos Kornél villámolvasási tanfolyamán, amely lényegesen megváltoztatta az életemet. :)
A tanfolyam elvégzése óta szinte minden nap alkalmazom a villámolvasást, így már több mint 1000 db üzleti könyvet tudtam fotóolvasni ("tudatalattiba betölteni") és több mint 120 könyvet elmetérképezni (tudatos elmébe "feltölteni" :)).. a tapasztalt fejlődés nem kérdéses.. Több infót gyűjtöttem be ezekben a hónapokban , mint az előző 2-3 évben normál olvasással.
Napi szinten vannak "spontán aktivációk", azaz olyan szavakat használok, melyeket eddig sosem... jóval bonyolultabb gondolatmeneteket alkalmazok a saját szakterületemen... javult a memóriám és sokkal több a könyvekben leírt módszert tudok alkalmazni a való életben. Javult a kreativitás és a problémamegoldás is..
A módszer hatékonysága csak annak lehet kérdéses, akik nem hajlandó kipróbálni. Igazat adok Kornélnak: " Csak csinálni kell.." :)
Számomra a fejlődés napról napra érezhető. Mindegy, hogy aznap épp csak fotóolvasok vagy elmetérképezek. Az aktuálisan feldolgozott könyvek rendszeresen szerepelnek a cselekedetekben / gondolkodásban / álmokban, és úgy tűnik a megszerzett tudás tartósan megmarad.
Nekem különösen jól jött ez a módszer, mivel a napi olvasás gyakran elunalmasodott számomra, ha épp rossz könyvet választottam. Ezzel a módszerrel végre csak azokat az adatokat "olvasom ki" , amire szükségem van. Kevés hasznos infóval rendelkező könyv esetén is megvan a fejlődés érzése...
Csak egy dogot bánok... hogy nem végeztem el a tanfolyamot 10 évvel ezelőtt... :)
A tudás hatalmat ad, a villámolvasás meg a tudást a hatalomhoz.. :)
Hálásan köszönöm Kornél ! A többi tanfolyamodra még elnézek valamikor... :) " Börcsök Zoltán

papa

A zenetanfolyam.hu közleménye, amit szívességből közreadunk:
Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk októberben Zene megértése és Ének szemináriumot tartani! Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Várunk szeretettel,
Üdv: Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116 www.zenetanfolyam.hu

papa

Kedves Látogatónk! A mai nappal egy vadonatúj honlapon találod magadat. Reméljük, elnyeri tetszésedet, s gyorsan és praktikus módon találod a számodra fontos információkat! Véleményedet szívesen vesszük, s megköszönjük, ha azt megírod nekünk. Szeretettel!

papa

Kedves Tanár Úr! Nem szoktam előre inni a medve bőrére, de muszáj megosztanom az élményemet (köszönetemet?).
Először is azért iratkoztam be a tanfolyamra, mert szerettem volna hinni az egészben, hogy lehetséges ilyen könnyen tanulni, valamint szerettem volna, hogy az objektív gondolkozásmódom megdőljön.
Nos, a tanfolyamot vasárnap este kételyekkel hagytam ott, hasonlóan, mint ahogy érkeztem szombat reggel. Vártam minden pillanatban az áttörést, hogy na majd most kitárul a fejemben a villámolvasott könyv, de nem láttam sorokat, sőt, még szavakat sem. Az elmetérképből kiindulva nem gondoltam, hogy pár színes vonással egyszerűbben meg tudnék tanulni bármit is. A szótáras feladat az részben megdöntötte addigi elképzeléseimet elmémről, de még mindig kerestem a racionális magyarázatokat a 8/7-es telitalálatomra.
Miután hazajöttem, egy hétig nem is próbáltam ki az egész tanulási módszert, annak ellenére, hogy a szókincsem passzív része némileg aktivizálódott (bár ezt már a tanfolyamon éreztem). Majd egy hét múlva, gondoltam adok neki egy esélyt (már ha részt vettem a tanfolyamon), és leültem a már meglévő órai jegyzeteimet elmetérképként újraírni. Gondoltam közben magamban, hogy miért fecsérlem az időmet ilyenekkel, mikor addig simán megtanulom a rendes módszerrel, míg egyáltalán megcsinálom az elmetérképet. Elkészítettem, és amint elkezdtem olvasni, belül az fogalmazódott meg bennem, hogy egyszer elolvasom, de utána úgysem fog eszembe jutni egy elolvasott pont sem. Most jött a ledöbbenés! Próbáltam visszamondani magamban, és lám tudtam sorban minden lényeges felsorolást. Ezután elkezdtem memorizálni, és nem telt el pár perc, az érthetetlen pszichológiát, pszichológiai kísérleteket, tele ismeretlen szavakkal, rendszert alkotva megértettem. Hihetetlen volt. Ma megírtam belőle a ZH-t, és csak úgy jöttek a válaszok. A tanfolyam előtt mikor olvastam egy, a módszerrel kapcsolatos hozzászólást, hogy „jöttek maguktól a válaszok”, valószínűleg ezt jelenthette.
Óra közben sokkal magabiztosabban válaszolok a tanár által feltette kérdésekre, mert tudom, hogy a helyes választ mondom, és nem csak találgatok.
Ezért köszönöm Tanár Úrnak és a tanfolyamnak, hogy sikerült felnyitni a szemem!
Üdvözlettel, Laci (a rendőrtisztiről)
A leendő diákoknak üzenem: Kár, hogy nem ismertek, mert megtudhatnátok milyen kétkedő, hitetlen vagyok az efféle témákkal kapcsolatban. Mindenben a racionalitást keresem, és ami nem áll biztos alapokon, számomra nem kellőképpen bizonyított tudományosan, azokat nem hiszem el. Ezt követően gondoljátok át, az előző kis monológomat! Nem kell elhinni ezt a tanulási módszert, csak csinálni (utána úgyis elhiszitek)! Ugyanúgy kell memorizálni, mint hagyományos tanulásnál, de valóban a ráfordított idő töredék alatt meg fogtok tanulni bármit.

papa

Kedves Kornél!Tobak Myrtill vagyok, a szegedi villámolvasás tanfolyamon voltam, a Waldorf iskolában, február elején.
Én is szeretnék csatlakozni "sikersztori-mesélők" közé a villámolvasással kapcsolatban.
Tegnap volt egy szóbeli vizsgám élettanból, egy nehéz anyagrészből. Ötöst kaptam, és meg is dicsértek, hogy milyen szépen megtanultam. Mindenki 3 kérdést kapott, de én 1 kérdés után megkaptam a jegyem, és megkérdezte a vizsgáztatóm, hogy honnan tanultam :) A hétvégén alig vettem elő a könyvet, mert előtte csináltam elmetérképeket, és kb. harmad annyi idő kellett, hogy megjegyezzem. És érzem, hogy ez meg fog maradni későbbre is ( a sok szín, és az ábrák miatt magam előtt látom a dolgokat). Sokkal jobban értem az összefüggéseket is, és olyanokat jegyeztem meg, amikre mások nem is emlékeztek, hogy olvastak ilyet a könyvben. Az elmetérképek gyártását nagyon élvezem, már nem úgy ülök le tanulni, hogy "már megint ezt kell csinálni".
Az előadásokon is így jegyzetelek, és azt vettem észre, hogy egyáltalán nem fáradok el a 1,5 óra végére, még akkor sem, ha nincs szünet. Még a legunalmasabb előadások is érdekesek. Volt egy immunológia előadás, ahol elég bonyolult dolgokról volt szó, az emberek már 20 perc után elvesztették a fonalat, de én végig figyeltem, és megértettem mit mondott az előadó.
Tehát köszönöm, hogy megtanulhattam a módszert. Mindenben segít nekem. Üdvözlettel: Myrtill

papa

Üdvözlöm Kornél.
A villámolvasás működik! Köszönöm.A 4 könyvem a kiskertekről,-a lényeg spontán aktiválva,-vitaképes vagyok a témában.Vettem egy általam keresett antikvár könyvet: TEREMTS PÉNZT! A fő mondanivalóm: Elektrának kölcsön adtam 4 könyvemet, köztük Helene Hadsell: Nyerhetsz című könyvét. Ennek hatására benevezett egy nyereményjátékba. Igen feltölthette energiával mert nyert ezer Eurót!És az első 20-an folytatják a nyeremény játékot. Tisztelettel:Vecsernyés Géza

papa

Kedves Látogató!
Itt az idő, hogy dönts, s megcélozz egy Villámolvasás+Tanuláskontroll tanfolyamot, különösen, ha egyetemista, főiskolás vagy netán érettségi előtt álló diák vagy! Barátom, ismerősöm - 60 éves múlt -, azért jött el, hogy kicsit "megmozgassa" az agyát, s az új dolgok megtanulásával frissítse tudatát. Ne gondolkozz, gyere! Szeretettel: Kornél

papa

Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk májusban Zene megértése szemináriumot tartani! Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Várunk szeretettel,Üdv: Petz Ildikó, tanfolyamszervező 06-705876116
www.zenetanfolyam.hu

papa

A vizsgaidőszak derekán kitartást azoknak, akiknek még tanulniuk kell, akik végeztek, azoknak gratulálunk, s január végétől várunk minden kedves tanulni vágyót, aki szeretné megkönnyíteni maga számára az év végi vizsgaidőszakot, ill. érettségit!:)))

papa

BÚÉK minden kedves látogatónknak 2016 beköszönte alkalmából!

papa

Igen. Hívj majd!30/9675-229 Toll, papír legyen kéznél!

Látogatók száma: 746729