Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
  •   Bakos Kornél: +36 30 967 5229
Bővebben

Munkatársak

Hartyániné Barta Judit
Oktató
(76) 431-924 ; 30/955-6611
hartyanine.judit@gmail.com
www.langelme.hu

Megtaláltam magamnak azokat a módszereket, amelyekkel könnyen, gyorsan, s így élvezettel ment a tanulás.
Részletes bemutatkozás

Téglás Rezső
Oktató
+40 75 669 7799
teglashock@gmail.com
bbslife.net/index.php?lang=hu

Téglás Rezső vagyok, és ha már egy évvel később lennénk most, akkor azt is hozzátenném, hogy Villámolvasás oktató.
Részletes bemutatkozás

Hartyániné Barta Judit

Oktató
(76) 431-924 ; 30/955-6611
hartyanine.judit@gmail.com
www.langelme.hu
Kiskunfélegyháza
Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye, Salgótarján


Kedves Érdeklődő!

Lehet, hogy furcsán hangzik, de azért találod ezen a listán a nevemet, mert én mindig szerettem tanulni. Megtaláltam magamnak azokat a módszereket, amelyekkel könnyen, gyorsan, s így élvezettel ment a tanulás.

Kíváncsiságom vezetett el Kornél Tanuláskontroll tanfolyamára: egyrészt a villámolvasás miatt, másrészt érdekelt, mit tud mutatni, amivel egyszerűbb lesz tanulni. Azóta is nagy örömmel használom ezeket az ismereteket. Katinak és Kornélnak köszönhetően lehetőséget kaptam arra, hogy másoknak is megtanítsam, hogyan lehet könnyebben, gyorsabban, eredményesebben, élvezettel tanulni. Rögtön kezdtem is a tanítást legnagyobb gyermekemen, akinek nem fűlött a foga az unalmas magoláshoz. Te se szereted? Még jó, hogy nem is kell! A Te elméd is ugyanolyan csodálatos, mint bárki másé. Egyszerű, de nagyszerű technikákkal ismerkedhetsz meg a TANULÁSKONTROLL ÁLTALÁNOS- és KÖZÉPISKOLÁSOKNAK című tanfolyamokon. Szeretettel várlak!

Egyébként: 1995-ben szereztem tanári diplomát a nyíregyházi főiskola magyar-gyorsírás-gépírás szakán. Ezután a kiskunfélegyházi közgazdasági szakközépiskolában tanítottam, rövid ideig parlamenti gyorsíróként is tevékenykedtem. 2006-ban Szegeden végeztem számítástechnika szakon. Férjemmel három kislányunkat igyekszünk egyre jobban nevelni, miközben meghagyjuk számukra egyéniségük szabad kibontakozásának lehetőségét. Szabadidőmben szívesen horgolok, hímezek, kirándulok a családdal, olvasok a természetes gyógymódokról, egészséges életmódról, testi-lelki-szellemi fejlődésről, s legjobb tudásom szerint alkalmazom a tanultakat.

Tégás Rezső

Oktató
+40 75 669 7799
teglashock@gmail.com
bbslife.net/index.php?lang=hu
Marosvásárhely
Erdély


Jó pár éve már annak, hogy szűk 5 hét alatt utaztam 4x600 kilométert, hogy Bakos Kornél két tanfolyamára, a VILLÁMOLVASÁSra és TANULÁSKONTROLLra eljussak. Kornélnak a következőképpen mutatkoztam be: Szervusz, Kornél! Téglás Rezső vagyok, és ha már egy évvel később lennénk most, akkor azt is hozzátenném, hogy Villámolvasás oktató.

Hadd bővítsem ki most ezt a kurta bemutatkozást. Marosvásárhelyen élek családommal (tanárnő feleség és két remek fiú csemete), eladási igazgatóként, trénerként dolgozok és emellett önfejlesztő és önismereti előadások és tanfolyamok szervezésével foglalkozok Erdélyben.

Korán összeütközésbe kerültem a tanügyi rendszer személytelen futószalagjával, leegyszerűsítve a történetet: nem volt üdítő ez a találkozás számomra, utáltam magát a tanulás szót is. Harmincas éveim közepén túlhaladva, a Villámolvasásban meg a Tanuláskontrollban találtam meg a nagyszerű lehetőséget, hogy felnőttként újra tanulni merjek, pályát változtassak, és másokat is meggyőzzek arról, hogy sosem késő újra elkezdeni, tanulni, változtatni, mi több – ezt élvezettel is lehet csinálni.

Látogatók száma: 761856