Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

Polai Dorottya

Szia Kornél!
Dóri vagyok , sokkal jobban megy a tanulás amióta el végeztem a tanuláskontrollt a jegyeim is jobbak
én is szeretnék majd küldeni elmetérképes jegyzetteket ,erre a címre küldjem ?

Fábián Bence

Kedves Marianna!

Ha arra vagy kíváncsi, hogy mik az érzéseink a tanfolyammal kapcsolatban akkor a válasz az, hogy "bárcsak így tanítanának az iskolában".
A megértésről és az előhívásról csak annyit, hogy az egyetemen sohasem voltam jó tanuló sőt. A tanfolyam után már nem buktam vizsgát, idén pedig már minden jegyem négyes,ötös. Szerintem ez jelzi azt, hogy mit is jelent ez a tanfolyam. Ha szükséged van további infókra tapasztalatokra, kérlek jelezz! :)

Üdv: F.B

Vékony Katalin

Kedves Katalin!
Holnap menne a lányom gyerekagykontroll tanfolyamra. Sehol nem találom a címet hogy hova is kellene menni pontosan a XVII.kerületben. Tudna segíteni? Köszönöm

katalin

Ez engem is érdekelne!!!!

Marianna

Sziasztok!
Meg egy kerdes. Megkernelek benneteket kicsit beszelnetek az erzeseitekrol a tanfolyammal kapcsolatban? Illetve par szoval arrol mennyire maradnak meg a tanultak, ugyertem hosszutavon, es hogy mennyire merultok bele a dolgok megertesebe, ertelmezesebe. Csak a memorizalas a kulcsszo?

Marianna

Sziasztok!
Surgos valaszra volna szugsegem. Nehezen tanulo, errettsegi es foiskola elott levo kozepiskolas tanulonak milyen kurzust ajanlanatok? A felnott vagy a kozepiskolas tanulaskontrollt? Foleg a koncentracioval es az erdekhiannyal van gond.

Szulinapi ajandekkent iratnam be a kurzusba, mert szerintem ez volna szamara a legpraktikusabb, leghasznosabb ajandek, plane pillanatnyilag. Sokat szenved a tanulassal, es gondoltam miert ne lehetne valahogy valtoztatni ezen.

papa

Vanessza! 5000 Szolnok, Mályva u. 3. Aranyos vagy, köszi a Nép nevében!:)

Vanessza

Szia Kornél!
Megszépítettem a tanuláskontrollos elmetérképes jegyzetemet és szeretném elküldeni neked. Milyen címre küldhetem?

papa

- Marika! Holnapra fent lesznek a tudható időpontok. Ha sikerült választani, hívj!Mindegy milyen sorrendben.
- Katalin! Ha tudsz, hívj!

Gyovai Renáta Adrienn

Kedves Kornél!
Szegedről utazok fel az eheti tanuláskontroll tanfolyamra. A címet a honlapon sehol sem találtam. Tudnál ebben segíteni? Milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni?
Előre is köszönöm válaszod.
Üdv:
Reni

Katalin

Kedves Kornél! lányom gimis .tizedikes. sok időt tölt tanulással, de valamiért ez a sok tanulás, mégszem látszódik meg a jegyein. szorgalmas, akarja is, tesz is érte, mégsem eredményes! Ilyen esetre hatékonyak az általad tanított technikák? Illetve melyik korcsoportba illene jobban? (16 éves)

Leczkési Marika

Kedves Kornél! Már rég jártam itt az oldalon, és látom, hogy már nincs egyben villámolvasás és tanuláskontroll-tanfolyam. Régen így volt, ha nem csal az emlékezetem. Szeretném elvégezni végre mind a kettőt, most GYES-en vagyok, így lenne rá időm, de mivel külföldön élek, jó lenne előre tudni, mikor lesz a következő tanfolyam, hogy időben tudjam tervezni a hazautat. Egyébként mindegy, hogy milyen sorrendben végzi el az ember a két tanfolyamot?

papa

KÖszi, Bence, és gratulálok!Emlegetlek olykor a tanfolyamokon, mert az analízis jegyzeteid ott vannak a gyűjteményben:))Ha lesz időd, írj még!Még egyszer köszi!

Fábián Bence

Kedves Kornél!

Egy kis visszajelzést szeretnék Neked adni!Ha emlékszel rám akkor a történetem is ismerős lehet. Az egyetem három évig nem sikerült abszolválnom az Analízist, ebben az évben viszont a ZH-m 93,5%-os lett!
Remélem ez mások számára is elég nagy tanúbizonyság a módszer hasznosságáról! :)

F.B

papa

Marianna!Igen, minden szempontból javallom.

Marianna

Érdeklődni szeretnék, hogy figyelem- és magatartás zavarral "küzdő", nem hiperaktív gyermek részére javasolt-e elvégezni a gyermekagykontrollt?
(megkésett idegrendszeri fejlődés az ok)

papa

- Eszter! Örülök, írjál!
- Zoltán! Nem.
- Rózsa! A kérdésedből arra következtetek, hogy nem jártál nálam tanfolyamon. Ezeket ugyanis ott részletesen megbeszéltük, sőt! Tehát hívj: 30/9675-229

Apáti Rózsa

Szia Kornél!

Már jó ideje meg akartam kérdezni a szeptemberi tanfolyam óta,hogy mégis hogyan aktiválunk egy szótárat,vagy hogyan egy tananyagot,vagy feladatgyűjteményt , hiszen arról-feladatgyűjtemény -én személy szerint semmit sem tudnék egy elmetérképre felvinni.Nincs akkora papír hozzá...
S tudom,türelem:használni használom a módszert,azonban továbbra is csak bukdácsolok az egyetemen.Volt sikerélményem , de csak egyszer-egyszer villant be,hogy igen,ez tudom hol van a könyvben.
Légy szíves valami pozitív löketet adj.
Köszi:Rózsa

Pap Zoltán

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha esetleg úgy alakul, hogy a villámolvasás tanfolyamot másik oktatónál tudom elvégezni akkor is érvényes e a kedvezmény? Köszönöm

Balogh Eszter

Szia Kornél!
A tanfolyamon nem tudtam befejezni az elmetérképet a Tőled kölcsön kapott szivárványos könyvre. Marhára piszkált a dolog, mert nagyon érdekes, viszont nem egy könnyen beszerezhető könyv. Nem adtam fel, egy antikvárium küldi hamarosan!Alig várom már hogy ideérjen :-)

Látogatók száma: 788712