Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

apó

Minél hamarabb!

Balassa Mónika

Akkor a szervezés szempontjából meddig kell előleget/tanfolyami díjat befizetnünk, ha április 12-én kezdjük a tanfolyamot?
Köszönettel:B.M.

apó

Minden esetben tanfolyami díj, vagy előleg befizetéssel tudtok jelentkezni. Ez nekünk a teremnagyság- tervezés, nektek meg a helyfoglalás miatt fontos. A várható létszámhoz igazítjuk a termeket.

Balassa Mónika

Nem tudom, az itteni jelentkezés elfogadottnak minősül-e?
Én már beszéltem telefonon Kornéllal + egy évfolyamtársam, Sieger Zsuzsa is mondta, hogy szívesen jön az április 12-vel kezdődő Tanuláskontroll tanfolyamra.

apó

- Focyzsolt! Gyere tanfolyamot ismételni! Tudod!!! :)

- Orsolya! Tanfolyamügyileg lásd:www.agykontroll.hu

- Kinga! Lesz tanfolyam, hívj engem vagy Katit!

- Vali! Hívj fel, megkonzultáljuk a teendőket!

- Gábor! A villámolvasás egy remek tanulási technika, attól még több is, de nem minden. A "Tanuláskontroll"-ban MINDEN benne van tanulásügyileg.

Gábor

Sziasztok, egy kérdés:

furcsáltam hogy nincsen megmagyarázva illetve még senki nem tette fel:

1.
Mi a különbség illetve mivel ad többet a Tanuláskontroll mint a villámolvasás, azt tudom hogy a Tanuláskontroll tanfolyam magába foglalja a villámolvasást.

Én villámolvasás tanfolyamra kerestem rá neten így jutottam ide. Megvan a házi villámolovasás csomag pár napja kezdtem el olvasni. Most végeztem el hétvégén egy 4 napos agykontroll tanfolyamot. Elsősorban nyelvatnulásban szeretném kamatoztatni a villámolvasást. Amit edig olvastam a könyvben az is elég meggyöző és széleskörű tanulási ism ad. A tanuláskontrol miben ad többet feltételezem a villámolvasás az alapja? Valami oktatási tematikátok nincsen a 4 napra levetítve? mégis lássam mi az a plussz.

köszönöm

Zsibók Vali

Kamasz gyerekem elvégezte a gyerekagykontroll tanfolyamot, de azt látom, hogy ennek ellenére nehézségei vannak. Ő azt állítja, hogy használja a technikákat, amit Kati tanított neki(egyedül relaxálni nemigazán szokott), mégis felelésnél izgul, a dolgozatait rendre "elszúrja". Próbálok segíteni (én is elvégeztem a tanuláskontrollt, és nekem nagyon bevállt), mégsem megy a dolog. Szerinted mit lehet tennem? Tanácstalan vagyok! Pedig szeretném, ha megtapasztalná, amit én - a siker nagyszerű érzését.

Kinga

Szeretném megtudni,hogy Nyíregyházán hol és mikor lesz tanfolyam gyerekek számára,és kivel kell felvenni a kapcsolatot,ha érdeklődni szeretnék?

Zsigmond Orsolya

Szeretném megkérdezni, hogy a közeljövőben tartanak-e felnőttt és gyermek tanfolyamokat Nagykanizsán.

Focy

Fel kellene frissíteni a villámolvasást, néhány éve nem használtam. Mit ajánlanál?

apó

A "Tanfolyamok felnőtteknek" rovatban megtalálod milyen könyvekett hozzál!

apó

A villámolvasás megtanulásához nem jó a szótár, sem a lexikon, viszont azt megbeszéljük, hogy mi a teendő ezekkel, miután használatbe vetted a módszert.

Balassa Mónika

És tankönyvet? (pl. családjog könyv)

Herczeg Melinda

Lehet, hogy buta kérdés lesz, de a Tanuláskontroll tanfolyamra lehet pl. angol-magyar szótárt vinni?

apó

Mónika! Hívj! Mondom az infókat.

Balassa Mónika

Tiszteletem!

Az április 12-13-i budapesti Tanuláskontroll tanfolyamot hol tartják pontosan?

apó

Kedves "hangszereszlany"!
Győrben gyermekagykontroll-tanfolyamot kolléganőnk, Kovács Erika tart:96/519-319

apó

Equity! A Tanuláskontroll tanfolyamhoz semmiféle előképzettségre nincs szükség. Gyere bátran, ha tanuláshoz szeretnél segítséget kapni!

Schmidt Katalin

Kedves Katalin, Kornél!

Mikor tartanak Győrben gyermekek részére agykontroll tanfolyamot?

Üdvözlettel:Kata

Balassa Mónika

Tisztelt Oktatók!

Tanuláskontroll tanfolyamra szeretnék jelentkezni, de még nem végeztem semmilyen AK. tanfolyamot, nem tudom, így lehet-e, fog-e menni.
Munka mellett végzem tanulmányaimat a felsőoktatásban, és bár szeretem mindkettőt, sokszor érzem, hogy "fogytán az erőm".
Ha esetleg lesz elég jelentkező, tartanának-e tanfolyamot bp-en márciusban (ma látogattam el honlapjukra, és szomorúan vettem észre, hogy a februári alkalomról éppen lemaradtam...)

Látogatók száma: 788727