Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Vivien!
Jól érted. Célozz meg 1 tanuláskontrollt!

Vivien

Tisztelt Bakos Kornél!
Érdeklődni szeretnék, hogy jól értem-e, hogy villámolvasáshoz nem szükséges semmilyen előtanulmány? Most kezdtem egyetemen tanulni, jó 12 éves kihagyás után. Roppant nehéz ismét tanulnom, és nem egyszerű mennyiséget kell elsajátítanom.
Köszönöm válaszát!

papa

Gabriella!
Ha már tanfolyam, valóban a Tanuláskontroll javallott, de az anyagiak miatt ne maradjatok le, mert van lehetőség az eleve kedvezményes díjat mérsékelni. Ehhez egy indokló levelet (kérelmet) küldjél a címünkre! Miskolcon biztos, hogy ne lesz ilyen tanfolyam ebben a tanévben. Budapesten még talán a vizsgaidőszak előtt lesz egy.

Tóth Gabriella

Üdvözlök Mindenkit!
Azt szeretném megtudni, hogy Tanuláskontroll tanfolyam az október-novemberi után kb. mikor lesz Budapesten?Esetleg Miskolcon? Tudom, hogy Miskolcon lesz decemberben Lépéselőny villámolvasással tanfolyam, de Magda Katalinnal beszélgettem az AK tanfolyamon, és ő inkább a Tanuláskontrollt ajánlotta 16 éves gyerekeimnek.
Minél hamarabb szeretnék a gyerekeknek segíteni, de a döntés nehéz. Anyagilag a mostani tanfolyamot nem bírom kifizetni, ezért érdekelne minden a későbbi időpont. Vagy elég a Lépéselőny is?

papa

Ildikó!
A gyermekagykontroll-tanfolyam 7-10 éveseknek a javallott.
Nézelődj az időpontok rovatban, mikor, hol.

Farkas Ildikó

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék...
Lili, a lányom, 7 éves, most kezdte az első osztályt. A figyelme kicsit szétszórt, bár ha összpontosít, akkor kíméletlenül ott van, csak ez nem tart sokáig, illetve nem könnyű őt erre rávenni, illetve lekötni a figyelmét.
Híve vagyok a meditációnak, a tudat fejlesztésének, kiteljesítésének, de nem tudom, hogy a kislányt merre "indítsam". Kérdésem:
Javasoljátok nekünk valamelyik tanfolyamotokat a gyerkőc részére???

Köszönettel:
Farkas Ildikó

B.M.

O.K. Kornél, értelek!

Kívánom, hogy minél többen ízleljék meg a villámolvasás örömét. :)

papa

B.M.!
Utalom a pénzt.:))

B.M.

(((Most sokan azt hiszik, nekem ezért fizetnek... nos, nem, nem minden a pénz, de megyek, mielőtt megköveznek...)))

B.M.

Mindenkinek jó tanévet,
szórakoztató tanulást.
Ne is használjatok mást,
csakis villámolvasást!

papa

Sándor!
Nem. Okt. 11-én gyerekeknek lesz tanulásos tanfolyam, de abban nincs villámolvasás, mert a gyerekek nem tudnak mit kezdeni még vele. Számukra most legfontosabb technikákat tanulják.

Zelenka Sándor

szeretném tudni,hogy az október11-i Debrecenben lévő tanfolyam villámolvasást is takar? köszönöm! Zelenke Sándor

Piroska

Köszönöm Kornél a válaszod, nagyon megörültem neki !!! Jelezni fogom feléd részvételünket a novemberi gyermek agykontrollra , ikerlányaim biztos, hogy menni fognak.

papa

- Piroska! Andrea!
A jó hír, hogy Debrecenben november 22-23-án lesz 10 év feletti gyerekeknek agykontroll. 10 év alattiaknak most azokból az időpontokból és helyszínekből választhattok, amelyek már fent vannak az "időpontok" rovatban.
- Eszter!
Ez ügyben magam is szakemberhez fordulok, s hamarosan írom a választ. Én most csupán arra figyelnék erősen, hogy a gyerek használja a magyar nyelvet, tehát beszéljen! Magyarul írni ráér később megtanulni. Ezt az én józan eszem alapján mondom, de azakembernél utánajárok.

Eszter

Sziasztok,
Eszter vagyok és Balázzsal, a kisfiammal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Barcelonában élünk másfél éve, és ő most kezdi a 2. osztályt.
Folyamatosan tanul írni és olvasni spanyolul és katalánul. Én nagyon szeretném, ha magyarul is tökéletesen írna, de nem tudom, hogy mikor és hogy kezdjem el tanítani.
Félek, hogy a három nyelv párhuzamosan - és még angolt is tanul heti 3 órában az iskolában - összezavarja.
Mit tanácsoltok?
Köszönettel várom válaszotokat,
Eszter

Piroska

Szia Németh Andrea !
Én a 14 éves ikerlányaimat szeretném elvinni gyermekagykontroll tanfolyamra. Mi Tiszafürediek vagyunk, de ha Debrecenben indulna tanfolyam oda szivesen elmennénk mi is !

Németh Andrea

Szép napot Mindenkinek!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy Debrecenben terveznek-e gyermekagykontroll-tanfolyamot?
Egy 8 éves kislány édesanyjaként nagyon érdekelne egy ilyen tanfolyam. Valószínű az osztály- és iskolatársak szülei közül is sokakat érdekelne egy ilyen rendezvény.

Köszönöm válaszukat!

Üdvözlettel: Németh Andrea

Debreceni Egyetem Művelődési Iroda
Tel: 0630-9937-626

Piroska

Pontosítani szeretnék ! 10 évesnél idősebb gyermekeknek mikor lesz Debrecen, Eger vagy Szolnok környékén agykontról. Köszi

Piroska

Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék, hogy Debrecen , Eger, Szoknok környékén mikor lesz gyermekagykontrol legközeleb??? Fontos lenne nagyon !!!!! Köszi

papa

Szia Szilvi!
Pécsett idén két napos villámolvasás lesz. Nov. 15-16.
IFI ház, szervező Kacsányi Éva. Ott tudsz jelentkezni, ha gondolod. Üdv.

Látogatók száma: 788717