Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

Bianka

Nagyon szépen köszönöm!:)

K.V

Köszönöm! :) Üdv: Vanda

papa

Bianka!
A most hétvégi cím: V. ker. Október 6. u. 7. sz. 08.30 óra
a tiszaúji: Természetes Gyógymódok Háza, Irinyi J. u. 3. 08.30 óra

Suhajda Krisztina

Kedves Timi!!!
Köszönöm, aranyos vagy!!! :-)
K.

Timi

Krisztina, gratulálok a sikereidhez, tényleg jó olvasni!

Kornél, eddig ketten csodálták meg a motiváló cetlijeimet (tegnap kerültek ki). Korábban egyébként egy munkatársamnak megtanítottam már az elmetérképezést, azóta is úgy jegyzetel minden megbeszélésen, és a naptára is karikákkal, nyilakkal, rajzokkal és színekkel van tele. :)

K.V

A pontos Tiszaúji cím nekem is kellene :)

Bianka

Szia Kornél!

Le tudnád írni kérlek a hétvégi Villámolvasás tanfolyam pontos címét mert olyan jól sikerült felírni, hogy elkeveredett!

Köszönöm!

papa

Krisztina!
Csak azt tudom mondani, hallgass mindig a belső hangra!!!:)))és írjál! Minden kedves olvasó hálás érte, mert inspiráló minden kicsi és nagy történés villámolvasás-ügyileg. Köszi!

Suhajda krisztina

Szia Kornél! Képzeld csodás tapasztalataim vannak, hála Neked! Egy 200as oldalas könyv nekem a villámolvasással 4,5 óra elmetérképpel a párom hagyományos olvasással 8 óra alatt végzett. Ez mindent elárul, hogy érdemes volt-e... Magyar-Angol szótár megvolt a fotóolvasással vártam a spontán aktiválást...álmomban angolul beszéltem...hihetetlen volt...és tegnap este 10 kor hívott a főnököm, hogy hívni fog egy szlovén srác és beszélnem kell vele angolul, még csak az arcom sem rezzent (máskor be voltam parázva ha beszélnem kellett) és jól ment, megértettem mindent és ő is megértett mindent. Majd írt még egy sms-t persze angolul, hogy köszöni a segítséget, úgy éreztem válaszolnom kell és írtam neki h ez csak természetes és a válasz erre az volt hogy én egy nagyon kedves és pozitív ember vagyok :-) és mindezt a pozitívumot neki én sms-ben sugároztam!!!! Hihetetlennek tűnnek ezek a dolgok és velem történtek. És este az egyik barátnőm írt sms-t persze angolul (hogy a barátja ne értse mit is akart írni) és angolul sms-eztünk. Csudi jó dolog ez!!! köszönök mindent. Üdv.: Suhajda Krisztina Budapest("aki a most 7végi tanuláskontrollra a belső hang miatt ment")

papa

Timi!
Gyere! Hívj a részletek ügyében!

Czank-Kovács Tímea

Kedves Kornél!
érdeklődnék hogy az ápr.9-10-i villámolvasás tanfolyamra van-e még hely?
Ami még érdekelne, hogy milyen eséllyel tudnám már egy jövő heti vizsgánál alkalmazni a tanultakat?Vagy ez nagyrészt csak attól függ mennyit gyakorolok?Egyébként agykontrollt és tanuláskontrollt is végeztem.Jelenleg gyed-en vagyok,és van még egy félévem a fősuliból, viszont időm tanulni az nagyon kevés, ezért szeretném mielőbb megtalálni a megoldást a problémámra.
Előre is köszönöm a választ!
üdv
Timi

papa

Timi!Számold majd, kérlek, hogy hányan csodálják meg a "posztereidet", s hányan lesznek, akik szívesen megtanulják tőled!:)))

K.V

április 1-én nem vicc :)) üdv Vanda

Timi

Kedves Kornél!

A hétvégén részt vettem az agykontroll tanfolyam első részén, ahol egyébként nagyon sok minden visszaköszönt abból, amit már tőled is hallottam a villámolvasás tanfolyamon. A memóriafogasok anyagát már nagyon vártam a második napon, de sajnos úgy éreztem, kicsit hamar túljutottunk rajta, és ez picit elszomorított, mert féltem, hogy nem fogom tudni jól elsajátítani. De aztán eszembe jutott, hogy az egyik szünetben gyorsan elkészítsem az első 10 szám memóriafogasáról az elmetérképet. Hazafelé sétálva már fejből tudtam gyakorolni a számokhoz a fogasokat, és mire hazaértem, már el is csíptem a szüleimet egy kis játékra, ami számomra is meglepő gördülékenységgel ment.

Egy újabb jó pont az elmetérkép javára. :)

Egyébként a szobám már tele van elmetérképekkel, mert mindenről elmetérképet rajzolok - házimunka teendők, tanulást motiváló elmetérképek, pozitív gondolatok. És ezek csak a posztereim, ne is szóljunk a számtalan órai jegyzetről, dolgozat vázlatról, ötletelésről, stb. Most azt tervezem, hogy a munkahelyemet is teleragasztom, ha nem is poszterekkel, de ide-oda egy-egy apró pozitív gondolat cetlivel. :)

A színes tollaim nélkül már szinte ki sem teszem a lábam a házból. :)

Üdv:
Timi

papa

Vanda! Jól csináltad. Mikor adtad fel?

K.V

Kedves "Papa"! :)
K.V vagyok egyszer már kérdeztem itt. Jelentkeztem a Tiszaújvárosi ápr 22-23-i tanfolyamra. Már befizettem csekken a szolnoki címre, a postán azt mondták, hogy csak akkor tudom befizetni/feladni, ha írok egy nevet is kinek küldöm, ezért a te neked írtam! a szolnoki címre ment a te nevedre! Válaszolj légyszíves hogy jól csináltam-e :) köszönöm Üdv: Vanda

papa

Péter!
Tanuláskontrollra csak Bp-en számíthatsz a közeljövőben. Ott lesz: ápr. 2-3., július második fele, s azután augusztus vége.

Farkas Péter

Üdvözlöm!
Szeretném megkérdezni,hogy tanulás kontroll tanfolyam felnőtteknek lesz e tanfolyam Kecskeméten vagy környékén a közeljövőben?Ha igen mikor?

Tóthné

Szeretném megkérdezni, hogy a holnapi egri tanfolyamra (villámolvasás március 25-27.)van-e még hely és ha igen, hol lesz pontosan.

papa

Katalin!
Van hely, hív: 30/9675-229
Kornél

Látogatók száma: 788720