Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

Katalin

Kedves Kornél,
Érdeklődnék hogy van -e még hely az áprilisi tanfolyamra? Helyileg hol várható a tanfolyam megtartása?

papa

Andrea!
Változott a tanf. időpontja ápr. 9-10-re. Ha szeretnél jönni, hívj!

Andrea

Tisztelt Agykontroll Iroda!

Érdeklődni szeretnék, hogy a IV. 16-17-én megrendezésre kerülő Villámolvasásra, lehet-e még jelentkezni, és átutalás formájában milyen számlaszámra tudom elutalni a tanfolyam díját.
Köszönöm: Andrea

Timi

Kedves Roland!

Szerintem az Agykontroll Irodánál kellene intézkedned az igazolvány ügyében.

Információk: http://www.agykontroll.hu/files/fontostudnivalok.pdf

(Részlet a dokumentumból:
Elveszett agykontroll-igazolvány pótlásához az alábbiak szükségesek:
- 1 db igazolványkép
- nyilatkozat arról, hogy melyik oktatónál, melyik évben, melyik városban végezte el az agykontrolltanfolyamot
- Akkori név és cím
- 3 000 Ft kezelési költség)

Az iroda telefonszáma: 1/488-0118, szerintem itt érdeklődj.

Sok sikert!

Üdv:
Timi

Roland

Kérdésem volna:
Elveszett az AgyKontrollos igazolványom. Van lehetőség pótolni? A napokban kaptam tőletek levelet, amiből arra következtettem, hogy létezik regisztráció a végzettekről, így gondoltam egy kérdést megér. Árban sokat jelent és szeretnék Villámolvasásra menni már jó ideje. A teljes nemev Treiber Roland és 2000-ben Egerben gyerek tanfolyamot végeztem.

Üdvözlettel Roland.

Szalontai Kriszta

Köszönöm Kornél, szeretnék részt venni!
Üdv: Kriszta

papa

Kriszta!
A nyári tanfolyam általában júliusban zajlik, a pontos időpont a jövő hónapban legkésőbb fent lesz a honlapon.

Szalontai Kriszta

Kedves Kornél!

Nagyon szeretném elvégezni mindkét tanfolyamodat, de mivel levelezős egyetemista vagyok, szombatonként konzultációkra kell járnom és ezért nem érek rá. (Szigorúan veszik, katalógus is van.)
Kérdésem, hogy a nyári szünetben szerveztek-e tanfolyamot Budapesten. Remélem igen, és végre ott lehetek én is!
Köszönettel: Kriszta

papa

Kedves Zenekedvelő Barátunk!

Örömmel értesítelek, hogy Duncan Lorien ismét jön márciusban Zene megértése szemináriumot tartani.
Részletek és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Üdvözlettel:
Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116
www.zenetanfolyam.hu

Vali

köszönöm!figyelni fogom:)

papa

Kedves Vandalulu!
Tiszaújvárosban tervezve van, hamarosan fent lesz az időpont, figyeld az oldalt!Miskolcon Lantos Misi kollégám lesz, hogy mikor, kérdezd őt!

Kedves Vallyka 13!
Pécsett nincs időpont, s ebben a pillanatban nem is tudom megmondani, mikor lesz. Figyeld időnként az oldalt, két hónappal hamarabb ált. fent vannak az időpontok.

Vali

Szeretnék érdeklődni,hogy Pécsen lesz e tanuláskontroll felnőteknek!

K.V

Szeretném megkérdezni, hogy Miskolc környékén Pl: Tiszaújvárosban.. stb. lesz-e villámolvasás tanfolyam a jövőben? mindenféleképpen elmennék :) és ha lesz akkor mikor?. köszönöm a választ

papa

Nixy! Nem kétlem, hogy ott voltál a tanfolyamon, de ott minden felvetett kérdésedre választ kaptál. Fura, hogy egyikre sem emlékszel, mert hogy egy-kettő kiesik, oké.de ennyi!???:((( Öt kérdést vélek felfedezni leveledben, s ezek fontos kérdések, ezért hangsúlyozottan tárgyaltuk őket, nagy részét a második nap ebéd után, ill. délután. Keresd meg a jegyzeteidet, s ha nem jutsz egyről a kettőre, hívjál fel telefonon!

Nixy

Kedves Kornél!

Voltam a villámolvasás tanfolyamodon, amely február 5-én és 6-án volt a múlt hétvégén. Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz már teljesen hatásos a villámolvasás? Gyakorolni kell? Ha fotóolvasom a tananyagot majd másnap szuperolvasom és sebesolvasom, akkor éreznem kéne közben vagy utána, hogy tudom az anyagot? Kötelező elmetérképet készíteni? Nem igazán tudom még, hogy hogyan is fogom felidézni a szöveget, amikor szükséges... Valamikor olyan érzésem támad, hogy lehet hogy rosszul csinálom, vagy valami.. Várom a válaszodat, előre is köszönöm!

Nixy

papa

kesztimi! Pécset illetően kérdezd a munkatársaimat. A legegyszerűbb, ha mindegyikőjüknek írsz, s ha vállalni tudja valaki, segítünk a szervezésben. Nagyot lendítene a dolgon, ha lenne egy helyi szervező.

KESZLER GÁBORNÉ

SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY PÉCSEN LESZ E TANULÁSKONTROLL KÖZÉPISKOLÁSOKNAK?

papa

Timi és Bea!
Köszönjük a tapasztalatokat, várjuk a továbbiakat is!

VargaBea

Kedves Kornél!
Az alábbiakban megosztom veled a tapasztalataimat: a mai napon nagyon könnyen észrevettem dolgokat írott (és számítógépes) szövegekben. A legkiemelkedőbb az volt, mikor egy képernyőnyi listában ránézésre kiszúrtam egy műszaki nevet (kb ilyen felépítésű: HW63885KL) olyat, amit sose használtam, és nem tudtam hol van. Sőt még a műszaki neveket sem használom. (Ez az általunk használt rendszer része, a dolgoknak van egy értelmes neve, pl bérkarton, és egy műszaki neve.
Aztán egy teszt elvégzésének eredményét kellett leírnom, és nem az álló lap bal felső sarkán kezdtem, hanem a fekvő lap bal felső középtájon. És nagyon hiányoztak a színes ceruzák, pedig tegnap még nehezemre esett a használatuk. Találtam néhány tollat, és szinte elmetérkép lett a teszt beszámoló. (a teszt témája is hamar oda került középre, a többi meg már jött)
És mindez egy nap után!
A 15 éves fiam némi biztatásra elkészített 3 elmetérképet.
Ma lefotózom a HVG-t :)
Tegnap szótárat is fotóolvastam, biztosan tudom, hogy egy szó nem volt benne: hihetetlen!

Timi

Kedves Kornél és többiek!

Ahogy ígértem, jöttem egy kis beszámolóval most, hogy véget ért számomra a vizsgaidőszak és tudom már érdemben értékelni. :)

Szinte teljes volt a siker: egy tárgyból nem szereztem jegyet, mert bevallom, a félév elején ellustultam, utána pedig már úgy ítéltem jobbnak, ha leadom és a többi tárgyamra koncentrálok, ezt pedig halasztom. De minden olyan tárgyamból, amivel érdemben foglalkoztam és meg akartam csinálni, átmentem, sőt, nagyon jó jegyeket szereztem. Tizenöt tantárgyból egy hármas, két négyes, a többi mind ötös.

Az egész félév során mindent elmetérképeztem, így jegyzeteltem az órákon, a gyakorlaton és a vizsgára készüléskor is. Volt, ahol nem jutott időm elmetérképezni, de ott is színeztem, rajzoltam, nyilaztam, magyarázatokat fűztem a nyomtatott jegyzethez.

Összességében nagyon elégedett vagyok a vizsgaidőszakommal - bár sosem voltam rossz tanuló vagy rossz vizsgázó típus, de most, hogy munka mellett kellett teljesítenem, és volt, hogy két nap alatt három vizsgát kellett letennem úgy, hogy a szabadságaimat is gyakran csak fél napokban adták ki a munkahelyemen, nagy segítség volt a villámolvasás és az elmetérképezés. Gyorsabban tudtam átvenni az anyagot, könnyebben emeltem ki a lényeget, és egyszerűen megnyugtatott, hogy barátságosabb formába tudtam hozni a tanulni valót az elmetérképekkel.

Ha valakit érdekel, a teljesség igénye nélkül lefotózgattam az elmetérképeimet: http://www.facebook.com/album.php?aid=26798&id=100001394060336&l=c46ca3b837

És egy kis évértékelés, ami az olvasást illeti.

Májusban vettem részt a villámolvasás tanfolyamon, és az ott tanultak-hallottak nemcsak egyszerűen meggyorsították az olvasásomat, hanem alapvetően rendezték át az olvasási szokásaimat. Ezt érzékelteti az a kis statisztikai adat is, hogy 2010-ben háromszor annyi könyvet olvastam el, mint 2009-ben (ennek több mint háromnegyedét az év második felében, a tanfolyam után), 2011-ben pedig (ebben a két hétben) már közel járok a 2009-es olvasási mennyiségem feléhez. (Be sem merem vallani a számadatokat... elég gyatra volt az olvasottságom, de exponenciálisan javul.)

És emellett még van néhány apróbb-nagyobb dolog, meghozott döntések, elért célok, amikhez hozzájárultak vagy amiket megalapoztak azok a gondolkodás-beli dolgok, amiket szintén a tanfolyamon tanultam, mintegy "mellékesen" az olvasás mellett.

Szóval, az egyik legjobb befektetés a 2010-es évben a villámolvasás tanfolyam volt, sok szempontból. :) Szeretném ismételten megköszönni ezt.

Úgy sejtem, a 2011-es évben az egyik legjobb befektetés az agykontroll tanfolyam lesz, amin a villámolvasás tanfolyam hatására veszek majd részt terveim szerint. :)

További sok sikert kívánok a munkához, és sikeres, boldog évet kívánok mindenkinek!

Üdv:
Timi

Látogatók száma: 788722