Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Erzsike!
Láthatsz időpontokat a villámolvasáshoz is, pl. Nyíregyháza febr.5-6., vagy marad Bp. 19-20. A fent lévő időpontokból válogathatsz.Ha sikerült dönteni, hívjál!

Orsi!
Köszi a rövid beszámolót!Az Észkapcsolót megrendelheted postán az irodától 1/488-0818 09.00-15.00 óra között, de szerintem olcsóbb könyvesboltba megrendeltetni, már tudnak hozni a nagykerekből. Várjuk a további fejleményeket a vizsgaidőszakot illetően!:)

Nagy-Czirok Orsi

Kedves Kornél!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megvenni/megrendeli az Észkapcsoló agytorna című kiadványt?

Szegeden jártam a tanfolyamodra, azóta remekül megy a szakirodalmak feldolgozása és így az egyetem végére elkezdett érdekelni,amit 3 éve tanulok!Ennél több nem is kell az államvizsga előtt:)
Sokszor eszembe jut, hogy milyen jó volt a hangulat a tanfolyamon, erőt ad a nehéz pillanatokban.
Üdvözlettel:
Orsi


Szentesi Erzsébet

Kedves Kornél!
Spanyolországban élek és most itt tanulok, itt végzem az egyetemet. Megyek Magyarországra Február elején. Láttam hogy lesz egy tanuláskontroll tanfolyam Nyíregyházán, én nem messze lakom el tudnék menni de amíg otthon vagyok el szeretném végezni a gyorsolvasás tanfolyamot is. Hogyan lenne erre lehetőség? Február 20-án kell visszajönnöm. Az agykontroll tanfolyamot is elvégeztem, igaz már évekkel ezelőtt. Előre is köszönöm segítségeteket. Erzsike

papa

Kedves Katalin!
A www.agykontroll.hu-n talál oktatókat, időpontokat, onnan kellene választaniuk! Magda Kati Bp-en tart tanfolyamokat, ami jó lenne Önöknek, ha az elérhető. Ha igen, hívjáknyugodtan: 30/9031-468 Üdvözlettel!

Andorfer Katalin

Tisztelt Oktatók!
A férjemmel elvégeztük az agykontrolltanfolyamot több ízben, nagyon élvezzük ezeket a rendezvényeket. Most eljött az idő, hogy gyermekünk is elvégezhesse. Tanácsot szeretnék kérni, hogy hova tudnám beiratni, márciusban betölti a 7. életévét, de még nem kezdtük meg az iskolát. Úgy gondoltuk, hogy ráér még iskolába menni, meg jó lenne az iskola kezdése előtt elmenni egy agykontroll tanfolyamra, hogy másképp lássa a világot. De hova? Köszönettel
Veszprém megye

Dorothy

Köszönöm Timi!!!

papa

Köszi a beszámolót Timi!Várjuk a folytatást is. Ha tudsz, küldj légy szíves egy fotótót magadról az e-mail címemre, ott majd megbeszéljük, mire kellene.Köszi!

Timi

Szia Dorothy!

Én villámolvasás tanfolyamon voltam, ez leginkább ugye az olvasásról szól, bár sok olyan dolgot is lehet tanulni, aminek hasznát veszed tanuláskor. Az, hogy töredéknyi időt kell rászánni egy könyv/jegyzet elolvasására, feldolgozására, és a maradék idő marad a memorizálásra, már eleve hasznos nyilvánvalóan, aztán ott van még az elmetérképezés, ami nagy segítség akár memorizáláshoz is, és még nagyon sok minden elhangzik. Ha kifejezetten tanulási technikákat szeretnél megismerni, akkor arra azért biztosan ideálisabb a tanuláskontroll tanfolyam, ami viszont úgy tudom, nem tartalmazza a villámolvasást. (Kornél, szólj rám, ha tévedek.) De most már szerencsére bontva vannak (amikor én voltam, akkor még csak villámolvasás és villámolvasás+tanuláskontroll tanfolyamok voltak), tehát megteheted, hogy részt veszel a villámolvasás tanfolyamon, és ha úgy érzed, hogy még ezen felül is szükséged van segítségre a tanuláshoz, akkor beiratkozol a tanuláskontroll tanfolyamra is.

Kedves Kornél és mindenki!

(Ha már írok, akkor írok magamról is kicsit. ;)) Néhány héten belül jövök majd egy hosszabb, év- és vizsgaidőszak értékelő beszámolóval, de egyelőre elmesélném, hogy a tanév és a vizsgaidőszak eddig lement részében nagy sikerrel vettem az akadályokat. Még az igazán kemény vizsgáim hátra vannak, azok januárra maradtak, de így a szorgalmi (és zh) időszak elteltével és a vizsgaidőszak kezdete után egy héttel elmondhatom, hogy a tantárgyaimnak több mint a feléből már megvan a jegyem, és eddig csak jeleseim vannak (miközben, ezt hozzá kell tennem, a munkahelyemen egy igazán stresszes, fárasztó, kötelező túlórákkal teli időszak közepén vagyunk), és a villámolvasás igazán nagy segítség. Azért azt még fontolgatom, hogy egy nyugalmasabb időszakban, tavasszal vagy nyáron esetleg benevezzek-e egy tanuláskontroll tanfolyamra is. :)

További kellemes ünnepeket, boldog új évet, sikeres vizsgaidőszakot kívánok mindenkinek! :)

Üdv:
Timi

Dorothy

Oké,köszönöm! egyébként ezekkel a módszerekkel amiket a tanfolyamon lehet tanulni jobban meg lehet jegyezni pl. a tananyagot, vagy jobban megmarad az emberben?

papa

Igen.

Dorothy

Köszönöm szépen! ide lesz feltéve a honlapra?

papa

Dorothy!
Talán tavasszal lesz Szolnokon tanfolyam, kb. április eleje, közepe.

Dorothy

Szeretnék érdeklődni,hogy Szolnokon mikor indul villámolvasás tanfolyam?

papa

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS MÉG BOLDOGABB 2011-ET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNKNAK, VOLT ÉS LEENDŐ TANÍTVÁNYAINKNAK!

papa

Gréta! A kérdésedre, mint ahogy a többiek hasonló kérdéseire sem tudok válaszolni, mert ez olyan lenne pontosan, mintha egy orvost kérdeznél e-mailben, hogy mi bajod van, ha ezt meg ezt érzed, és mi a gyógymód. Nem lehet táv-gyógyítani így felelősséggel, mert millió dologból áll össze a kép, s ez az oka annak, hogy több napon keresztül "gyúrjuk" egymást a tanfolyamokon (Tanuláskontroll+Villámolvasás), ahol az is kiderül, hogy a csodák más természetűek, mint ahogy azt mi reméljük, amikor a csodaváró horgainkat dobáljuk a világba, s várjuk, ráakad valami. Az egyszerű tanács az neked is, csináld azt amit eddig, s tedd mellé mind azt, amit tanultál a tanfolyamokon! (fotóolvasás, összefoglaló+részletes elmetérkép, 3 ujj technika + más memorizálást segítő módszerek, stb. Az idő a kritikus tényező, de pontosan ehhez kellenek a felsoroltak, hogy az "megrövidülhessen". ELTŰNNI AZONBAN NEM FOG!Röviden ennyi.Sok sikert a vizsgádhoz, szurkolunk!

Gréta

Sziasztok!
Hogyan lehet, tudok 4 nap alatt 100 oldal (elmetérképezett) memorizálni, hogy le is tudjak vizsgázni?

Nem most kell hirtelen, hanem 2-3-4 hét múlva..

Normál tanulással, hogy leülök és nekiállok megtanulni, úgy mint a nem elmetérképezett anyagot? Nem áll fent az a veszély, hogy pl 4-5 oldalas elmetérképezett anyagnak a végére érek kicsit elfelejtem mi is tartozik oda?? Főleg ha sok apró rész van? Felsorolás stb.?

Ham

Szia Kornél!

Január végén, februárban Veszprémben várható tanuláskontroll? Köszi, mert érdekelne engem is kicsike kérdésére a válasz...pl tanulási technikák területén

kicsike

Kornél!
szerinted mennyi idő alatt lehet memorizálni 120tételt? Ha elmetérképezem az egész anyagot? Egyéntől függő továbbra is?
Dec.13-ára kell, de közben van még 4 tárgyam mellette dolgozom...

papa

Antal! Ez nem megy e-mail-en keresztül. Ehhez tanfolyam kell. "Hétfőre" meg amúgy sincsenek csodák - szombaton. Bocsi!

Antal

Lénnétek olyan kedvesek, hogy leírnátok nekem hogyan működik a 3ujj és az elme tükre technika???
(a 4éves irodalom tananyagot kell tudnom, hétfőre, több órás, nagydolgozat miatt -persze tanultam rá, eddig is,
de nagyon kíváncsi lennék, mire képesek ezek a technikák!
Megköszönném a segítségeteket!

Látogatók száma: 788724