Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Timi! Úton vagyok, gondolkodom a kérdéseden. Igyekszem gyorsan kitalálni valamit és válaszolni. Pici türelem! Köszi! És köszönöm a beszámolót, nagyon inspiráló az olvasók, érdeklődők számára!:))

Rozsán Tímea

még valami...
a hírleveleket nem tudtam megnyitni és a hírlevélre feliratkozás sem sikerült...pedig nem túl bonyolult műveletek:-)))Help!

Rozsán Tímea

folyt.köv.
Most látom, hogy elírtam az e-mail címem...ez a jó!Szuperjó a honlap egyébként, régen jártam erre, de tetszik a változás! Használtad már a Villám Angol dvd-t, amit adtam...?:-)))

Rozsán Tímea

Szia Kornél!
Rozsán Tímea vagyok, a 2008-as szegedi tanuláskontroll- és villámolvasás tanfolyamról talán még emlékszel rám. Lelkesen rajzoltam a norvég szótanulós elmetérképet:-))
Lassan már 1 éve Norvégiában élek, és norvég iskolában dolgozom, magyar gyerekek anyanyelvi tanára vagyok angolul, magyarul, németül és norvégul:-))) Imádom és újabb kihívást kaptam: diszleksziás norvég gyerekek tűnnek fel körülöttem, sok van belőlük, angolt kellene nekik tanítanom és egyből a jobbagyféltekés tanulási módszerekre gondoltam és Rád:-)))a gond az, hogy Norvégiában az agykontroll csak 1992 óta létezik, gyerekcipőben jár és kis létszámúak a tanfolyamok. www.uniquemind.no Gyerekeknek nincs semmi, pedig óriási gondok vannak az oktatásban. Van ötleted, hogy merre indulhatnék el? Ha lenne gyerekagykontroll tanfolyami anyag, esetleg lefordítanám vagy lefordíttatnám norvégra. Tudnál segíteni nekem ebben? Előre is köszönöm.:-)))

Kati

Köszi Kornél, már megtaláltam a munkafüzetet! :)

papa

Balázs! Bocsi! a saját telefonomat írtam, a Katié: 30/9031-468

papa

- Kati! Magda Kati ígérte, hogy utánakérdez, hívd telefonon!
- KITTI! KÖSZI A TAPASZTALATOT!!!
- Balázs! Egerben március 13-14-én lesz tanfolyam, hívd Katit: 30/9675-229
- Koppány! bakoskornel@gmail.com

Bene Koppány

Kedves Kornél!

Több éve találkoztunk az egyik képzéseden.
Tudnál-e adni egy olyan e-mail címet, amin csak Neked írhatnék? A véleményedet szeretném megtudni valamiről.
Köszönöm szépen. :)

szalkai balazs

szalkai balazs vagyok �rdekl�d�m hogy egerben mikor lesz agykontroll .�n most 12.es vagyok

Kitti

Sziasztok!
Múlt hétvégén voltam a tanuláskontroll tanfolyamon, és vasárnap este mikor visszaestem a koliba jutott eszembe, hogy másnap ismétlő zh-t írunk infóból (féléves elmélet). Kicsit kétségbe estem, de utána 3 ujj technika: holnap mikor összeérintem bármely kezem első 3 ujját minden pontosan eszembe fog jutni, amit előző félévben előadásokon és gyakorlatokon hallottam. Este pedig még egy kis elmetükre technika: holnap vidáman jövök ki mert max pontos lett a zh-m. Szerintetek, hogy sikerült?
Hát igen, egy kicsit én is meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors és sikeres a módszer, de igenis max pontos lett, pedig nem volt időm elolvasni az egész előző félévi anyagot...
Köszi Kornél

Kati

Szia! Kb 5 éve végeztem gyerekagykontroll-tanfolyamot Katinál, amin kaptunk egy sárga borítójú, A4-es méretű tanfolyami kézikönyvet, ami sajnos elveszett, és (bár már mindent tudtam belőle) szeretnék újat venni, ha ez lehetséges. Kérdésem az lenne, hogy hol lehet ilyet vásárolni? Válaszodat előre is köszönöm!

papa

- brb!Katinál részt vehetsz.

- Noémi!Hívd Katit:30/9031-468

brb

Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy a gyermekagykontroll tanfolyamon (10-14 éveseknek) még részt lehet-e venni 15 évesen is?
Itt lenne helyben,és nagyon érdekelne,utána szeretnék rész venni a tanuláskontroll 6-10. osztályos,agykontrolltanfolyamot végzetteknek.Hajdu Noémi

Kedves Katalin!
Tanácsot szeretnék kérni tőled Olivér fiam diszgráfiájával kapcsolatban. Ő nálad végezte a gyerektanfolyamot, és részt vett az egynapos kurzuson is.

Köszönöm:
Hajdu Noémi

papa

Renáta! A tanfolyamokon a módszert tanítjuk, tehát mondhatjuk azt, hogy ugyan azok hangzanak el, ugyanakkor a tanfolyam egy interaktív folyamat, amitől hatékonyabb, izgalmasabb, személyesebb, élménytelibb.

Rácz Renáta

Köszöntök mindenkit! Azt szeretném megtudni hogy, a Villámolvasás hangoskönyvben szereplő dolgok ugyan azok amik a tanfolyamokon hangzanak el?

Rácz Renáta

Köszöntök mindenkit! Azt szeretném megtudni hogy, a Villámolvasás hangoskönyvben szereplő dolgok ugyan azok amik a tanfolyamokon hangzanak el?

papa

-Kati! A 4 napos tanfolyamot javaslom a leánynak, de ez valóban csak Bp-en lesz. Veszprémben 2 napos Villámolvasás lesz, de nem tudok még időpontot.
- Mária! Felnőtt agykontroll-tanfolyam ügyben hívja:06/1 488-0118 09.00-15.00 között

Czupyné Barta Mária

Bemutatkozom: Czupyné Barta Mária vagyok. Szeretném elkezdeni az agykontroll tanfolyamo, szeretném megtudni, hogy Sopronban mikor és hol lesz kezdőknek, mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül. Tisztelettel: Czupyné B. Mária

Veszmajer Attiláné

Tisztelt Bakos Úr!
A lányom jövőre érettségizik.Gyors és hatékony tanulásához szeretném kérni a segítségét.Melyik tanfolyamukat ajánlaná és mikor lesz legközelebb Veszprémben.
Köszönettel:Kati

Látogatók száma: 788699