Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Kedves Idelátogató! Igazán kíváncsiak vagyunk tanfolyamaink kínálatával kapcsolatos véleményedre! Ha teheted, írd meg azt számunkra pár mondatban! Előre is köszönjük idődet, s energiádat, amit erre szántál!

papa

50%-50% András.

Szegvári András

Üdvözlet! Egyetemre járok, és bár azok az anyagok amik tetszenek könnyen megragadnak, sok anyag van amivel nem boldogulok túl jól. El szeretnék menni, mind a villámolvasás és tanuláskontroll tanfolyamokra, de először csak az egyiket tudom elvégezni. Melyik az ami többet dobhat a dolgon melyik a "fontosabb"? Előre is köszönöm.

papa

Szia Kornél! Sikerült a tegnapi vizsgám,jelest kaptam:)! Köszönöm a plusz jó tanácsaidat!
Üdv.: P. Ákos (sms)

papa

Kedves Kornélom!
Örömmel jelzem Neked, hogy a programozott víz és a tanfolyamok általi minden pozitív rezgésed az én tanulásommal és vizsgáimmal egybekötve NAGY SIKERREL van megkoronázva. ÖTÖS!!!
Szorgalmasan fotóolvastam, elmetérképeztem, ittam a vizet és tanultam - memorizáltam. Az attitűd rendben meghozta a várt eredményt.
Osszad a sikeremet, mert 58. életévemben biztatom a frissebb generációkat.
Köszönet a szeretetteljes magatartásodért!
Puszillak, Lia (e-mail)

papa

Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk májusban Zene megértése szemináriumot tartani!Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Várunk szeretettel, Üdv:Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116 www.zenetanfolyam.hu

papa

Mindjárt itt a Húsvét, azután az év vége! Most még ráhajthatsz a jobb jegyekért! Még időben vagy! Hajrá!:))

papa

Kedves Róbert! Az a jó hír, hogy igen. Nagyon-nagyon sokan tanulták már meg a villámolvasást különböző szemproblémák ellenére, sőt egy szemmel is, pl. Az egyetlen kizáró ok a csőlátás problémája, amikor nincs perifériás látás. Tehát, hajrá!:)

Illési Róbert

Kedves Kornél!
Nagyon érdekel a villámolvasás és szivesen meg is tanulnám, de a jobb szememmel szinte alig látok. a kérdésem, hogy elsajátitható- e igy is ez a tudás?
Tisztelettel
Róbert

papa

Szilvia! Jelentkezhettek, hívd Katit:30/9675-229 Toll, papír legyen kéznél!:)

Szilvia

Kedves Oktatók,
kislányom márciusban tölti be a 7. életévét, jelentkezhetünk-e a febr.28-márc.1-jei budapesti tanfolyamra Katihoz? Ezen a tanfolyamon szülő is részt vehet(aki már elvégezte az agykontroll tanfolyamot)?

papa

Kedves Barátaim! 2015 a kínai rendszer szerint a Kecske éve. Javaslom, nézzétek meg, mit tartogathat ez számotokra, nehogy meglepetésben legyen részetek!:))Érdekes, különleges év következik. Minden jókat kívánok, szeretettel!

papa

https://www.youtube.com/watch?v=x8JepSAhshY

papa

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES IDELÁTOGATÓNAK, ÉRDEKLŐDŐNEK, S TERMÉSZETESEN VOLT ÉS LEENDŐ TANÍTVÁNYUNKNAK S CSALÁDJAIKNAK! Kati, Kornél

papa

Martin! Részletek ügyében hívj: 30/9675-229 Van hely. A 6.100 Ft-os kedvezmény az egyszeri befizetésre szól, mindegy milyen időpontokat érint.

Martin

Kedves Kornél!
Szeretném megkérdezni, hogy a decemberben tartandó budapesti villámolvasás tanfolyam pontosan hol lesz Budapesten belül? Még egy olyan kérdésem lenne, hogy egyenlőre csak a villámolvasás tanfolyam van tervben, de ha később mégis elvégezném a tanuláskontroll tanfolyamot akkor is járna a 6100 Ft kedvezmény a két tanfolyam után?
Előre is köszönöm válaszát!

papa

Gabi! Pécs Villámolvasás február 21-22.

Gabi

Kedves Kornél! Érdeklődni szeretnék, hogy 2015-ben Pécsett lesz-e Villámolvasás és/vagy Tanuláskontroll tanfolyam? 10. évfolyamos műszaki szakközépiskolás fiammal mennék, mindketten agykontrollt végeztünk (fiam gyerekagykontrollt 14 évesen). Nekem 2015. elején lenne igazán jó :) Köszönöm előre is! Gabi

papa

Csilla! Az egészségpénztár nem működik ez ügyben. Dis-es problémák esetén az agykontroll segíthet, ha bővebbet szeretne, hívjon: 30/9675-2229

Csilla

Kedves Kornél!
Érdeklődni szeretnék, hogy egészségpénztárra elszámolhatóak-e a tanfolyamok?
Dislexiában és discalculiában tud-e segíteni 11 és 14 éves gyerekeknek?
Válaszát köszönöm.

Látogatók száma: 788705