Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

MÉG LEHET JELENTKEZNI!! GYORSAN, NEHOGY LEMARADJ!!! :)
Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk novemberben
Ének és Dalszerzés szemináriumot tartani!!!!
Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Várunk szeretettel,
Üdv: Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116 www.zenetanfolyam.hu

papa

Brigi! Nyíregyházán leszek nov. 23-24-én. Debreceni időpont egyelőre nincs, de tavasz körül talán megyünk. Üdv. Kornél

Brigi

Sziasztok!

Debrecenbe mikor jöttök? Van egy 10 éves lányom, és szüksége lenne a segítségre. Ha bármikor erre jártok mi tuti ott leszünk a tanfolyamon:-)
Előre is köszi a választ.
Szép napot Nektek
Brigi

papa

István! Természetesen lehet, ahogyan A/4-es lapot fotóolvasol. Pl. van 4 sarka, van szöveg körüli keret, ezek segíthetnek a szemednek, ha "nem rutinosak":))

Vass István

Szia Kornél,

Kb. 5 éve végezetem nálatok villámolvasást. Az a kérdésem, hogy a mai elektronikus világban, hogyan lehet elektronikus könyveket villámolvani? Monitoron keresztül, esetleg e-book olnóvasón, vagy leht telefonon is?
Van már ilyen irányú tapasztalatotok?
Előre is köszönöm a választ!

Üdv: Vass István

papa

Krisztina! Jelentkezés ügyében, kérlek, hívj: 30/9675-229 Toll, papír legyen kéznél!

Nemes Krisztina

Kedves Kornél!

Jelentkezni szeretnénk az augusztus 24-25.-i Villámolvasás tanfolyamra. Ez pontosan hol is lesz Budapesten?
köszönettel:
Nemes Krisztina

papa

Bea! Tervezzük, de még nincsenek kitűzött időpontok. Figyeld a honlapot!

Hegedűs Beáta

Kedves Kornél!
Érdeklődöm, hogy nem tervezik-e tanuláskontroll tanfolyam indítását egyéb nagyvárosokban is? Szolnok, Békéscsaba, Szeged volna számomra elérhető.
Válaszát előre is köszönöm.
Bea

papa

Kedves Szisza! Nincs olyan, hogy hagyományos tanulás, kontra villámolvasás. A jogon főleg! Ha egyszerűen szeretném megfogalmazni a jó tanácsom:csináld azt, amit eddig csináltál, s azt egészítsd ki a fotóolvasással és az elmetérképpel, s a módszer mindazon részeivel, ami szimpatikus neked! Remélem segítettem! Inspirációként még gondolj arra, hogy mások a jogon is óriási hasznát látják a módszernek! Ha kérdésed van, hívj!

Szisza

Kedves Judit!
Az én véleményem az, hogy egyetemi,főiskolai(magolós) vizsgákra NEM lehet felkészülni csak a villámolvasással.Középiskolában lehet, hogy működik \\\"az 1 óra alatt 200 oldal\\\"tematika, körülbelül sejtem, hogy mi van a tankönyvben, de egy szigorlatra ez édes kevés.
Én jogon vagyok, az egyik beugrós vizsgámra villámolvasással próbáltam felkészülni, kivágtak, mint azt a bizonyos macskát...buktam a sztorit, mehetek szeptemberben. A másik tantárgyból hagyományos tanulással (éjjel-nappal, ha kellett biflázva) 4-re vizsgáztam. Nekem nem vált be a fektetett A3-as elmetérkép sem, egyszerűen kezelhetetlen volt. Kitartást és egy kalappal a vizsgára!

Judit

Sziasztok! Munka mellett főiskolára járok levelezőn, egy olyan szakra, amihez semmi közöm, mindent a legelejéről kell kezdenem. Az a gondom, hogy nem tudok odafigyelni a tananyagra, olvasom és csak nagyon nehezen marad meg valami belőle és ha meg is értem, amit olvasok, visszamondani már nem tudom. Hétfőn növényrendszertanból vizsgázok, 340 növényt kellene képről felismerni, tudni a magyar, latin nevét, plusz a rendszertani besorolását. És ez még csak a beugró a vizsgára, mellette ott van egy csomó értelmetlen tétel. Szerintetek van rá esély, hogy villámolvasással valaha is sikerüljön ez? Olyan lehetetlennek tartom, hogy nekem bármiféle módszerrel is sikerüljön megtanulni ezt a sok hülyeséget.

papa

Kedves Péter!
Három különböző tanfolyamot három korosztálynak egy helyem egyszerre még mi sem tudunk produkálni.
Kettő főnek még csak csak. Időpontok: http://www.tanulaskontroll.hu/tanfolyami_idopontok.php Ha sikerült választani, kérem, hívja az oktatót! Üdvözlettel: Kornél

Galler Péter

Tisztelt Bakos úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy kis családomnak milyen időpontot tud javasolni egyidőben három különféle tanfolyam elvégzésére? (10 éves kisfiamnak gyermekagykontroll, feleségemnek tanuláskontroll, nekem pedig villámolvasás \"kéne\").

Válaszát előre is köszönöm,

Péter

papa

Marika! Kérlek hívj:30/9675-229

Marika

Kedves Kornél!
A Fiam 14 éves. Iskola váltás előtt áll, ( Waldorf iskolából, hagyományosba)A hagyományos iskolából kértünk teszt lapokat, tantárgyanként, a lapok kitöltésénél világossá vált számunkra, hogy mekkora a lemaradás. A Gyerek eltökélt,abban hogy iskolát vált, de a lemaradás őt is megrémisztette. Segíteni szeretnék, mivel magam is agykontrollt végeztem, ezért néztem utána, annak milyen lehetőségek vannak . Nem szeret olvasni,nagyon lazára vette eddig a tanulást..önértékelésével is gond van. Agykontroll tanfolyamra , vagy tanuláskontrollra lenne szüksége? Köszönöm, Marika

Anéla

Szia Kornél,
Túl vagyok az első két vizsgámon.
A tanfolyamot szombat-vasárnap végeztem (Salgótarján május4-5) a vizsgaidőszak ezt követő hétfőtől kezdődött.Az első vizsgaidőpontom lehetősége szombaton volt (gyerekek mellett az egyetemet távoktatáson végzem). Azt gondoltam bevállalok egy elég húzós tantárgyat, lássuk, mire is vagyok képes. A szorgalmi időszakban ezzel a tárggyal időhiány miatt még egyáltalán nem foglalkoztam, csoporttársaim már több mint egy hónapja ezzel küzdöttek, gyakoroltak stb. Szóval az egyik mumus a számvitel.
Mielőtt elkezdtem az anyagot hétfőn és kedden két laza könyvön gyakoroltam, aztán rohantam neki a villámolvasás módszerével a számvitelnek, elemeztem, elmetérkép stb. Persze az idegesség is hajtott, szóval próbáltam mindent elsőre megjegyezni, jó nekem a kettes is, csak átmenjek. A hitetlenkedő jelenlegi tanítványaidnak üzenem, hogy a tanulást ezzel a módszerrel sem lehet megúszni bár korábban én is ebben bíztam :), mindenesetre az idő amit erre fordítottam, a munkám és a 3gyerek mellett: szerda, csütörtök, péntek, esték- fél éjszakák, és a szombat délelőtt volt. A vizsgára halálos nyugalomban mentem, nem akarom én is idézni, "nekem minden mindegy alapon", de valahogy mégis megszállt a belső nyugalom, ami korábban nem volt rám jellemző.
A vizsga előtti szorongó percekben mindenki a könyvet lapozgatta, én meg csak álltam a színes rajzaimmal...., nem részletezem mennyire röhögtek rajtam.....
Mindenesetre a vizsgám nem száz százalékkal ugyan, de ötös lett, szóval utána már csak én mosolyogtam...
Mielőtt bárki tévesen azt gondolná, nem vagyok zseni! Ámbár ezek után azt gondolom, jó úton haladok arrafelé :D
Amikor a tanfolyamon felolvastál az enyémhez hasonló leveleket, az járt a fejemben, de jó lehet annak, aki ez írta, én valószínűleg nem leszek ilyen penge...... hát tévedtem.
Köszi Kornél!
Üdv: Angéla

papa

Szisza! Anélkül, hogy kioktatnálak, kérlek szépen, hívjál már fel, mert ha beszélünk, még talán tanácsot is tudok adni. Hogy adhassak, tudnom kellene, mit csináltál eddig pontosan, azt hogyan, stb.,stb. Kioktatásképpen meg csak annyit:)), hogy én nem vártam volna meg a helyedben, hogy beálljon ez az állapot, hívtam volna Kornélt!:))

Szisza

Sziasztok! Nem kertelek,segítség kellene.Ez év tavaszán voltam villámolvasás és tanuláskontroll tanfolyamon,kiváló és lelkesítő volt.El is határoztam, hogy az államvizsgáig hátralévő vizsgákat a tanult módszerekkel teszem le. Egy hete szabin vagyok, a 200 tételből ez idáig 6(!!!) tételt villámolvastam,aktiváltam,elmetérképeztem.Hatalmas mennyiségű adatmennyiségről van szó,nem lehet kihagyni szinte semmit.(jog...)Egy 7 múlva szigorlat,hétfőtől dolgozom.Ma kiborultam,itt fekszem az ágyban,csak bámulok.Kérlek,akinek van HASZNÁLHATÓ tippje,ossza meg.Ne haragudjatok, de jelen állapotomban kioktatást nem tudok kezelni,kérlek ettől tartózkodjatok.Köszönöm,előre is!

papa

Timi! Ahogyan a honlapon olvasható, 9.000 Ft.Én is onnan tudom!:)))))Várlak.

Látogatók száma: 788734