Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

apó

13 éves Gábor! A kérdéseidre a válaszok a honlapon.
BBalázs! Szerintem a jövő héten megy a levél. Üdv.

Bíró Balázs

Sziasztok!
a tanuláskontroll oktató oktatás ról mikor lesznek hírek? :)
köszönet-BBalázs,Pécel

Németh Gábor

én egy 13 éves tanuló vagyok azt szeretném megkérdezni hogy hol,mikor mennyibe kerül a villámolvasás? és 13 évesként mehetek e már.

apó

Emesék! Gratulálok a sikereitekhez és ugye tudjátok, hogy csak is magatoknak köszönhetitek?

Orosz Emese

Hello!!!
Én Orosz Emese vagyok, és decemberben végeztem a tanfolyamot 2007-ben!! Nemsokára betöltöm a 13-at, mostmár figyelek a dolgaimra. Eddig is kitűnő tanuló voltam, csak most félévkor becsúszott egy négyes. Az agykontroll segítségével abból a tárgyból a legrosszabb jegyem a II. félévben eddig az ötös alá!!!! És azt is megtudtam, hova lett a macskám!! Már nem is reménykedek, hogy hazajön... És azóta rengeteget változtattam magamon, és aki akarja, azon is segítek! Az agykontroll segítségével már egy osztálytársamnak elmúlasztottam a fejfájását!!! Egyszer a vonalzóm felsértette az ujjamat, és nagyon vérzett. Eszembe jutott, mit tanultam a tanfolyamon, és utána már nem vérzett!! Köszi!!!!!!!

Emese

Kedves Kornél! Örülök a Fórumnak, de megmondom őszintén, hogy nem értem, miért nem jelentkeznek a lelkes tanulók, Vagy leveszed az ilyen témájú leveleket? Nem csodálkoznék, ahogyan ismerlek! Ennek ellenére azért is leírom az én szerény tapasztalatomat, hátha ez megtöri a jeget, vagy a te szerénységedet! Amikor elvégeztem a tanfolyamot nálad, nem csak tanulásügyileg voltam nehéz helyzetben, de az életem is romokban hevert. Lehet, hogy összefügg?:)) A négy nap sok mindenre rávilágított, mit tettem rosszul, mit nem tettem, mi legyen másképp AZ ÉLETEMBEN! Ami számomra a döbbenet volt, az az, hogy még semmit nem használtam az általad tanultakból, csupán átgondoltam, a fejemben rendbe tettem egy-két dolgot, s egyik pillanatról a másikra beindult minden! Hihetetlen gyorsan rendeződtek az életem gubancai, s mintegy mellesleg, (őszintén mondom, mert a gubancok mellett nem is nagyon tudtam figyelni többet a tanulásra) a tanulmányi eredményem két kategóriát javult!!! Nem szaporítom a szót, itt is újra KÖSZÖNÖM!!!
Kérlek, hagyd fent a fórumon ezt a rövid levélkét! Szia! Emese

apó

Sok-sok kedves locsolót és locsoló verset kívánok a lányoknak, a fiúknak pedig szépen festett tojásokat!

Ági

Érdeklődni szeretnék, hogy a márc. 20-21 lépéselőny villámolvasással tanfolyam Bp-en pontosan hol lesz???

apó

Andrea! Hívj, légyszives!

Bognárné Balogh Andrea

Kedves Kollégák!
Bognárné Balogh Andrea vagyok, Dunaföldváron tanítok alsó tagozatosokat 26 éve. Lányom, Bognár Angéla számára küldtetek egy levelet, amelyben a Tanuláskontroll oktatására való felhívást olvastam.
Az agykontroll tanfolyamot elvégeztem - több előadónál ismételtem is az évek során - a Tanuláskontrollt viszont még. Jelentkezési lapot nem tudtam küldeni, mert a lányom ma jött haza és bontoitrta fel a leveleteket - így a határidőtről lekéstem. Ezen kívül a részletek is érdekelnének az oktatásról - hogyan, miylen formában történik. Üdvözlettel: Andrea

apó

BME, Műszaki Egyetem rkp. u. 3.

Bági

Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy Bp-en hányadik kerületben lesz megtartva az április 12-i tanfolyam. A jelentkezésemhez ezt is tudnom kéne.
Ági

Balassa Mónika

mobil: 06-20 / 414-9951

apó

- A TANULÁSKONTROLL 2 hétvége.
- Soproni ak. tanf. ügyében hívd a központot: 06-1/488-0118
- Mónika! Mobil számot kérek!

Balassa Mónika

Banki átutalással szeretnék fizetni, ezért kérném a bankszámla-számot az alábbi e-mail címre.

Tisztelettel: B. Mónika

Füziné Káldi Piroska

Üdvözöllek Benneteket!
Tudtok infót arról, hogy Sopronban várható e idén agykontroll tanfolyam???

Lisztes Mónika

Üdvözlök mindenkit!Azt szeretném megtudni, hogy a budapesti Tanuláskontroll tanfolyam akkor 2 hétvégén át tart? Számomra ugyanis nem volt világos,mivel a tanfolyam leírásánál és a budapesti kurzusok időpontjánál két egymás utáni hétvége volt megadva, míg a debreceninél csak egy.

Tóth Árpád

Nem a gmail pakolja a szemetet a fórumra, hanem mindenféle kártékony robotprogram, amelyek minden helyet teleraknak szeméttel, amit elérnek.
Ezek a linkek általában tényleg veszélyes oldalakra mutatnak, senki ne nyissa meg őket.

Balassa Mónika

Kedves Apó!

Köszönöm az információkat.
M.

Balassa Mónika

Vigyázat!!!
A gmail lerakott valami SZEMETET a fórumba, az előbbi két hozzászólás linkjeit NE NYISSÁTOK MEG, szerintem tele van vírusokkal.

Látogatók száma: 788725