Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Ágnes!
http://www.tanulaskontroll.hu/tanfolyamok_felnotteknek.php

Kozma Ágnes

50 évesen kezdtem bele a HID iskolába /ápolónő/ szeretném elévégezni. Hogyan tudnám sikeresen elvégezni, persze sokat tanulok is, de hogy rögzüljön, amit tanulok. Ebben szeretném kérni a segítséget.


Köszönettel. Ágnes

Horváth Enikő

Kedvves Kornél!

az utalás során lemaradt a tanfolyami időpont, de mivel az októberi betelt, a novemberi tanfolyamra jelentkezm

Trizo

Nekem olyan kérdésem lenne hogy a ha befizetek mindkét tanfolyamra, akkor úgy is érvényes a kettős kedvezmény ha más oktatónál végzem el őket?

papa

Eszterke! Örülök. Csak így tovább, és írj!:-)

Balogh eszter

Szia Kornél!
Éreztem, hogy kezd fájni a fejem és eszembe jutott, hogy mutattad hogy össze kell dörzsölni a kezünket és kicsit odatartani. Na godnoltam kipróbálom és MŰKÖDÖTT!!! Pedig nagyon makacs fejfájásaim szoktak lenni!
Üdv: Eszter

papa

Alber! Ugyanazok a "szabályok".

Wieland Albert

Szia Kornél!
E-book vagy pdf dokumentumok esetén hogyan és milyen hatékonysággal lehet alkalmazni a villámolvasást? Hasonló szabályok vonatkoznak rá, mint a hagyományos olvasásra? Úgy gondolom, ez manapság elég aktuális kérdés.
Üdv.: Albert

Sáfrán Zsuzsa

Sziasztok!
Halaszthatatlan egyéb programom miatt eladnám november 5-6., 12-13. tanfolyamra szóló jegyemet, Dr Domján László előadására (Budapest), ami a honlap szerint már megtelt.

Érdeklődni: safizsuzsi@yahoo.com

papa

Jalsot! A 4-5 könyv 4-5 téma legyen!

Jalsot

Üdv!
A villámolvasás tanfolyamra a 4-5 könyvnek egy témában kell lennie? Csak egy-egy könyvem van amit adott témában még nem olvastam (azért szoktam könyvet venni hogy elolvassam :)

papa

Cintia! Nem leszünk Békésen, egyéb helyszínt keress, aztán hívj, ha találtál!

Cintia

Békési egyetemista vagyok, olvastamh voltak már ebben a városban, csak sajnom nme volt még akkor ösztöndíjam rá, a közelben mikor lesznek újra?Köszönöm a választ előre is. Cintia

papa

Köszi, István! Így múlik el a keserű:))

Szilágyi István

Tegnap a villámolvasás tanfolyam második napjáról kissé keserű szájízzel mentem haza. Mikor a második könyvet aktiváltuk, úgy éreztem rengeteg fontos információ mellett megyek el, és nem elég az az 1 óra, amit foglalkoztam vele (Feng Shui, korábban sohasem olvastam). Miután hazamentem kb. másfél órán át beszéltem feleségemnek a Feng Shuiról, azt is tudtam pl., hogy hova kellene tükröt tennünk és hol van rossz helyen az eddigi...:)

Szilvia

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy Szolnokon 7-10 éveseknek gyerekagykontroll tanfolyam lesz-e valamikor?

Enikő

Sziasztok! Segítségemre tudna valaki abban lenni, hogy hogyan tudnám motiválni az öt és fél éves kislányomat, aki elég komoly érdektelenséget mutat minden iránt?
Sajnos minden módszer ami bevált az előzőnél, az nála teljesen működésképtelen. Féltem attól, hogy hamar hátrányba kerül majd az iskolába :(

papa

Zita! Ez ügyben keresd Hartyániné Barta Judit vagy Harnóczi Erzsike kolléganőimet!

zhal

Sziasztok, van egy betegség miatt feleslegessé vált jegyem a budapesti november 5-6., 12-13. tanfolyamra, ami a honlap szerint már betelt. zhalasz@gmail.com

Kovács Zita

Engem a tanuláskontroll középiskolásoknak érdekel.
Nagyon köszönöm a választ!

Látogatók száma: 777710