Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

Tóth Gabriella

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a "Lépéselőny villámolvasással" és a "Villámolvasás titkai " című tanfolyamok között. 15 éves ikreim vannak, nekik melyik lenne a jobb?
Köszönöm!
Üdvözlettel: Tóth Gbriella

Balassa Mónika

Szia, Kornél!

Az elmúlt hétvégén számomra új és érdekes jelenséget fedeztem fel: az AK tanfolyam szünetében nekikészültem, hogy fotóolvassam az újonnan megvásárolt könyvet. Amint kinyitottam, hogy előzetesen átnézzem a tartalomjegyzéket a beindító szavak feltérképezése céljából, nagyon meglepődtem: rákészülés, cél-megfogalmazás, szintre menetel és háromujj-technika nélkül AZONNAL "BEUGROTT" A RADAROLDAL! Mondanom sem kell, lendületesen és örömmel folytattam tovább a lapozást!
Ilyet még nem tapasztaltam, pedig már nem vagyok kezdő fotóolvasó :)
Lehetséges magyarázat az, hogy a környezet/terem oldott légkörének hatására nyitott szemmel alfában volt az ember??? (Én lazán ß-nak gondoltam...)

Válaszodat előre is köszönöm, volt tanítványod: Mónika

papa

Kedves Barátunk!

A Kreatív mozgás tanfolyam időpontja megváltozott.

Az új időpont:
2008. augusztus 1-2-3.

Jelentkezni itt tudsz: http://gulyasagi.shp.hu/hpc/web.php?a=gulyasagi&o=_vSj3pcHqx
Bővebb információkat itt olvashatsz: http://gulyasagi.shp.hu/hpc/web.php?a=gulyasagi&o=a_kreativ_mozgas_szeminarium

szeretettel,
--
Bolla Márta, tanfolyamszervező
www.zenetanfolyam.hu
+36 70 587 6116

Balassa Mónika

Szia., Kornél!

Igen, azt gondolom, hogy többen írnak majd, ha lesz "sikerek" rovat (mint az AK oldalon, ott is mindig elolvasom:), jót lehet épülni belőle...) Azért is gondoltam erre a külön mappára/blokkra, mert a jelenlegi formájában a leginkább technikai információk "beszerzésére" használják a fórumot...

apó

Mónika! Köszönöm a hozzászólásodat és az ötletet is az "sikerek, eredmények" rovattal kapcsolatban. Gondolod, többen írnának?

Andi

Szia Mónika!
Köszönöm szépen a válaszod. Egyébként, úgy döntöttem, hogy kipróbálom és már jelentkeztem is a tanfolyamra.

Balassa Mónika

Szia, Andi!

Elvégeztem a tanfolyamot, túlzás nélkül állíthatom, hogy életre szóló élmény.:)
A kurzus szuper, a módszer bevált: egy igen nehéz vizsgaidőszakomat "éltem túl" úgy, hogy nem csúsztam évet, és ahova járok, ott ez nagy szó.
Persze, ezt is lehet egyre jobban és jobban csinálni, de a lényeg, hogy maga a vizsgaidőszak nem volt egy lidércnyomás, és a fejemben már ott vannak az újabb megvalósítandó tervek:)
Érdemes kipróbálni!

Balassa Mónika

Szia, Kornél!

Készséggel mesélek keveset is, sokat is, de nem szeretnék senkit sem untatni, noha szerintem igen érdekes a folymat, hogy honnan startolt az ember, és miket ért el (hogy mit érhet el, az már a jövő zenéje...)
Szeretném kérdezni, hogy lehetne-e itt is indítani "sikerek" vagy "eredmények" blokkot, mint az AK fórumon, hátha többen "mesélnének".

apó

- Két hétig távol voltam. Aki az üzenetrögzítőm fütty jele után még várt 1, azaz egy másodpercet, az meghallgathatta az infókat. Hiába, a világunk felgyorsult. Ez egy igazi szenvedes.

- Julia! Javaslom, ha már ilyen jól beszélsz magyarul, végezd el a tanfolyamot Magyarországon. 1. Sokkal, de sokkal több információ birtokába jutsz 2. A Golyóbis egyik legjobb oktatójánál tanulhatod a módszert 3. Nagyságrendekkel olcsóbban jutsz mindehhez

- Anna! Veszprémben Lépéselőny villámolvasással tanfolyam lesz szerintem ősszel..., valamikor. Szept. elejére fent lesznek a pontos időpontok.

- Andi! Azt szeretném, ha a kérdésedre nem nekem kellene válaszolnom, hanem olyan valakinek, aki tanfolyamot végzett, használja a tanultakat, s a tapasztalatait mondja. Szerintem lesz vállalkozó hozzádszóló.:)

- Kriszta, looser! Több minden is tervben van, kristályosodik. A leghamarabb egy meditációs CD fog megjelenni, két különleges, relaxációval egybekötöt gyakorlat. Az egyik része a tanfolyamnak is, a másik egy még soha nem hallott anyag. Most készül a zenéjük, remélhetőleg szeptember folyamán megvásárolható lesz.


Julia Hummer

Kerdesem : Az Önök tudomasa szerint van-e Ausztriaban Silva-fele agykontroll-tanfolyam es tudomasuk szerint melyik tartomanyban, melyik varosban ?

szenvedes

Bakos Kornél honlapon szereplő telefonszámát hívtam, de úgy tűnik nem él. Lehetséges ez?

Anna

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy augusztusban Veszprém ben lesz e tanuláskontroll tanfolyam?

Andi

Sziasztok!
Azt szeretném még kérdezni, hogy annak, aki elvégzi a tanfolyamot, biztos, hogy segít ez a módszer? Én még csak érdeklődés szintjén olvasgattam a témáról egy keveset.

Andi

Sziasztok!

Munka mellett főiskolára járok, levelező tagozaton. Érdeklődni szeretnék, hogy a villámolvasás tanfolyam mennyire lehet a segítségemre? Jelenleg gyeden vagyok a kisfiammal és szinte semmi késztetést nem érzek a tanulásra. Nagyon nehéz, mert nagyon fogy az erőm. Úgy érzem, hogy nem tudom tovább csinálni. Továbbá arról szeretnék még érdeklődni, hogy Pest és Heves megyében hol tartotok tanfolyamokat?
Köszönöm szépen, A.

kriszta

Az volna a kérdésem, van vagy lesz-e valaha a tanfolyam anyagából könyvesboltban kapható könyv? vagy esetleg az anyaghoz kapcsódó hasznos könyv?

anni

A forrás már meg van, viszont elutaztam ... kis jó, meditációra a tengerhez, s előtte nem sikerült megszereznem. A vélemény kicsivel később.... :)

apó

Megtaláltátok már a könyvet? Mit szóltok hozzá?

Monster

Pl. itt:
http://delibo.hu/info/az-energiamezo/?id=1122

anni

Sziasztok!
Keresem az Energiamező c. könyvet, hol lehet hozzájutni?

apó

Csak 3 napra tűnök most el. Majd jövök.

Látogatók száma: 788721