Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

llés Brigitta

Szia Kornél!

8 éves kisfiam jelenleg 2. osztályos nagyon értelmes könnyen tanuló gyermek, születése óta balkezes. Óvodás korában kijelentette, hogy nem hajlandó balkézzel csinálni semmit. Az első osztályban problémák voltak az írásával. Nyáron pszichológus megállapította, hogy 120 IQ-ja van és hogy balkezes azonnal szoktassuk vissza. Jelenleg nagyon lassan megy neki az írás. Sajnos a folyamatos iskola kudarcok miatt nem hajlandó az iskolában teljesíteni. A napi feladatát (órai munka, házi) este otthon pár perc alatt megcsinálja. Számára megoldás lehetne az agykontroll vagy a villámolvasás? Köszönöm

papa

Gabriella!
A tanf. végére elkészült elmetérképes jegyzet az, amit
"kapnak" a résztvevők. Ez fontosabb egy igazolványnál, mert a regisztrációt mi elvégezzük. A borítékban, alkalomadtán, tanfolyammal kapcsolatos infókat kaptok majd.

Tóth Gabriella

Szia, Kornél!
Azt szeretném megtudni, hogy a Tanuláskontroll tanfolyam elvégzéséről kapunk-e valamilyen igazolást.
A gyerekek a megcímzett borítékot leadták, várjuk-e a postást?
Köszönöm!

Tóth Gabriella
Köszönöm az egész tanfolyamot. A gyerekek nagyon nagy élményekkel jöttek haza!

papa

Yvette!
Hívj!

Martonyi Yvette

Tisztelt Bakos Kornél,

Segítséget illetve információt szeretnék kérni a következő problémám sikeres megoldásához.

Én egy 36 éves anyuka vagyok akinek 8 éves gyermeke (lány, Adrienn) van. A kislányomnál már óvódás korában probléma jelentkezett szövegértés kapcsán, így szakemberhez irányítottak logopédus fejlesztette heti két alkalommal. Több szakemberhez is eljutottunk fejlesztő pedagógus, beszédcentrum stb ahol körbekérdezték az eddigi fejlődését, aminek kapcsán fény derült a probléma eredetére mármint arra hogy Adri baba korában nem sokat mászott sőt! (kb egy hétig mászott). Így arra a következtetésre jutottak hogy a jobb és bal agyféltekéje nem tud igazán jól kommunikálni egymással, és a szervezetével. Sajnos a mai napig problémát okoznak olyan korosztályának könnyű alapvető feladatok megoldása, szövegértés, tanulási problémák, ahol a fejét kell használnia (kislányom szorgalmasan tanul csak sajnos kevés eredménye van). Most lányom már a második osztály padjait koptatja, és én csak remélem hogy ebben a tanévben is folytatódik a fejlesztése (logopédus foglalkozott vele első osztályban is).

Szeretnék én is minél többet megtenni a lányom fejlődéséért, így nyáron sikerült megszereznem ,az Észkapcsoló agytorna és az Észkerék kapcsoló c. könyvet, mely a jobb és a bal agyfélteke fejlesztését mutatja be laikusok számára. Ennek kapcsán szeretném Öntől kérdezni hogy van e valami agykontroll tanolyam ami fejlesztené Adriennt? Több tanfolyamot találtam honlapjukon ami gyermekeknek szól, engem leginkább a jobb és a bal agy féltekének az összhangjára megtanító képzést gondolnám megfelelőnek kislányom tekintetében. Kérném segítsen tanácsával ötletével, leheőségekkel, hogy milyen területen próbálkozzak a fejlesztésében.Köszönöm segítségétMartonyi Yvette

papa

- Amynona! Holnap válaszolok.

- Edit és Zsófi!
Igen! Igen! Hívj!

Mezeiné Szabó Edit

Szia Kornél!
Érdeklődnék, hogy a Tanuláskontroll, Bp. november 22-23., 29-30. tanfolyamra lehet-e jelentkezni, még 2 főnek? Testvéremmel mennék, ránk vonatkozik a családi kedvezmény?
Várom válaszod.
Köszönettel:
Edit és Zsófi

Amynona

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy 8 hónap alatt lehetséges-e minden előzetes nyelvismeret nélkül letenni egy felsőfokú nyelvvizsgát, úgy, hogy közben a suliban is kitűnő vagyok? Ha igen, melyik módszerrel? A választ előre is nagyon szépen köszönöm!

Szántó Szilvia

Helló! a www.delfintanulas.gportal.hu-n van egy tanfolyam, aminek "zseninek születtél!" a neve. Ezen is érdemes részt venni, vagy elég csak a "Tanuláskontroll"?

papa

Meki!
A kérdésedre a válasz egy négy napos tanfolyam. Hogyan válaszoljam ezt itt meg neked?

meki

És akkor hogy lehet gyorsan megtanulni a szavakat?

papa

Balázs!
Ak. nélkül is hasznát látod.
Nem lesz más dolgod, mint hazamenni és csinálni.

VBalazs

Egyetemista vagyok, szeretnék elmenni egy tanuláskontroll tanfolyamra.

Azt szeretném kérdezni, hogy agykontroll nélkül fogom e valami hasznát látni a tanfolyamnak? Villámolvasni mennyire hatékonyan tanítanak meg a tanfolyamon?

Köszönet: Balázs

papa

- Kata! Tanuláskontroll, Bp. november 22-23., 29-30.

- Legfeljebb szódolgozatra készülvén, de nem ez a megoldás.

meki

Szia Kornél!

Azt szeretném kérdezni hogy idegen nyelvű szavak tanulásakor lehet-e használni a memória fogast, és ha igen hogy?

Kata

Szia Kornél!

Mikor lesz a következő tanuláskontroll tanfolyam Pesten?

üdv: Kata

papa

Andrea!
IV. ker. Karinthy Művelődési Központ, Hajló u. 2-8. 08.30 óra

Fejérvári Andrea

Kedves Katalin!

Elnézését kérem, az előző levelem megszólításában megzavart a keresztnévként használtam a családnevét. Továbbra is érdeklődőm a hétvégi budapesti tanfolyam helyszíne iránt.

Üdvözlettel:

Fejérvári Andrea

Fejérvári Andrea

Kedves Magda!

Érdeklődni szeretnék az október 25-26-i gyermekagykontroll tanfolyam pontos helyéről, mivel a IV. kerülettől pontosabb helymeghatározást sehol nem találok az oldalon!

Köszönettel:

Fejérvári Andrea (Konecsni gyerekek édesanyja!

papa

- Kedves "á.m" !
Hívj fel, légyszíves, mert fogalmam sincs, milyen kártyára gondolsz.
- Kedves Erzsébet!
Nincs időpont Miskolcra Tanuláskontroll tanfolyamra.
Nem tudom mikor lesz.
A Lépéselőny villámolvasással időpontja fenn van.

Látogatók száma: 777711