Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Ági! A sorrend mindegy, de erősen javallom mindkét tanfolyamot. Nézd meg az időpontokat, s ha találsz megfelelőt, s szeretnél jelentkezni, hívj: 30/9675-229 Toll, papír legyen kéznél!

Ági

Kedves Kornél!

Egyetemi hallgató vagyok. Érdekelne a villámolvasás és a tanuláskontroll tanfolyam.
Olyan gondom van, hogy nagyon lassan tanulok, magolok, ami a rövid távú memóriába tárolódik el, és egy pár nap után teljesen kitörlődik, elfelejtem, amit azelőtt napokig magoltam. Nagyon lassan olvasok, sokszor 1-2 oldalt haladok majdnem egy teljes óra alatt, ami megnehezíti a tanulást, és így állandó időhiányban szenvedek, a tananyagok pedig csak gyűlnek. Van olyan oktató, aki csak diasorokat ad ki, amit szintén nehezebben tanulok, mert csak címszavakban van leírva. Tanácsot szeretnék kérni, melyik tanfolyam elvégzése célszerűbb hamarabb, melyiket érdemes ráépíteni esetemben a másikra? Válaszát előre is köszönöm.

papa

Emese! Hívj, ha még nem beszéltünk: 30/9675-229 Toll, papír legyen kéznél!

Emese

Kedves Kornél!
A november 1-2-i villámolvasásra szeretnék jelentkezni. Már nagyon várom :D
Utalással fizetnék, hol találhatom a megfelelő bankszámlaszámot?
Előre is köszönöm.
Emese

papa

Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk októberben Zene megértése és Ének szemináriumot tartani!
Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon. Siess, már nem sok idő van!! :)
Várunk szeretettel, Üdv:
Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116
www.zenetanfolyam.hu

Gyenes-Tajti Irén

Kedves Magda Katalin! Érdeklődöm, hogy a 2014.október 11-12.-i időpontra, Bp. 19.ker.-ben, van-e még 1 hely. 10 éves elmúlt a kisfiam, ismétlőként menne. Köszönöm szépen! üdv. Gyenes-T. Irén

papa

Kedves Barátunk!
Örömmel értesítelek, hogy Duncan újra eljön hozzánk októberben Zene megértése és Ének szemináriumot tartani!
Novemberben pedig jön Sallee is Mozgás szemináriumot tartani!
Egyéb infók és jelentkezés a www.zenetanfolyam.hu oldalon.
Siess, már nem sok idő van!! :)

Várunk szeretettel,

Üdv:
Petz Ildikó, tanfolyamszervező
06-705876116
www.zenetanfolyam.hu

papa

Katalin! Hogy válaszolni tudjak, ahhoz át kell beszéljük az egész ügyet, mert a kérdéseidre általában "igen" lenne a válasz, de Te sem egy "általában" ember vagy :), ahogyan más sem, ezért meg kell találjuk a helyzetre szabott használati módot! Hívj: 30/9675-229

Varga Katalin

Kedves Kornél!

A házi villámolvasás tanfolyamot csináltam meg.
Jogászként nagy szükségem van erre a technikára.
Mind a munkám során, mind a jogi szakvizsgán (amire készülni szeretnék)lényeges,hogy a rengeteg jogszabályra lehetőleg minél pontosabban emlékezzek.
Szeretném megkérdezni, hogy mi lenne a leghatékonyabb módszer ilyen esetben - minden egyes jogszabálynál (több százról van szó)végigmenni a teljes folyamaton, sebesolvasást és elmetérképet is alkalmazva? Vagy csak foto- és szuperolvassak és merüljek?

Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel:

Varga Katalin

papa

Kedves Edina! Természetesen megoldható minden, de kérlek, hívj, mert kérdéseim vannak, s az gyorsabb: 30/9675-229

edina

Kedves Kornél!
Hosszú évekkel ezelőtt elvégeztem a 3 napos agykontroll tanfolyamot, majd részt vettem egy egynapos ismétlőn is.
Most magam részéről szeretnék jelentkezni villámolvasásra, illetve szeretném a gyerekeimet is befizetni agykontrollra, tanuláskontrollra, de elveszítettem az egykor kapott agykontrollos igazolványomat, így viszont nem kevés kedvezménytől esnénk el.
Érdeklődöm, hogy ez esetben van e valami megoldásotok, nyílvántartásotok, ami igazolja az annoi ottlétemet ha pl megadom a szükséges adataimat.

papa

Kedves Kornél!
Februárban végeztem el nálad a villámolvasás-tanfolyamot. Az államvizsga közeledtével elkezdtem gyakorlatban is alkalmazni a technikákat.A tételek gyorsolvasás és elmetérkép-rajzolás után szinte beleégtek az agyamba! :) A vizsga nagyon jól sikerült és 4-es érdemjeggyel sikerült zárnom tanulmányaimat.
Köszönöm, hogy megismertettél ezekkel a szuper technikákkal! Üdvözlettel,Király Ágnes

papa

Éva! Mivel a gyerekeket az iskolában érhetik - jó esetben - "furcsa" élmények, amiket jó lenne, ha tudnának kezelni, az alsó korhatár a 7 év, ill. az iskolás kor. Mi nem látjuk értelmét 5-6 éves gyerekeket tanfolyamra vinni, mert a nekik fontos dolgokat a szüleiktől megtanulhatják. Pl. a "töröl, töröl!" :) Ami nekik fontos: esti mesélés, játék, rajz, kirándulás, kézműveskedés a szülővel, stb.

Bodor- Fekete Éva

Kedves Katalin!

Láttam, 7 éves kortól írják, a gyermek tanfolyamokat, viszont hallottam, hogy öt éves kislány is elvégezte már. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól ajánlott. Az én kislányom, most 5 és fél éves. Egészséges, jól fejlődik, nincs semmi problémánk.
Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Bodor-Fekete Éva

papa

Évi! A gyermekagykontroll-tanfolyam, ami neki most a legjobb. Ott mindent tanul, aminek hasznát láthatja az iskolai életében (is).

Fazekas Éva

Kedves Kornél!
Jogos a kérdés, áprilisban volt 8 éves.

papa

Évi! Hány éves a leány? Ált. Isk. elsős, vagy kilencedikesként "elsős", netán egyetemen "elsős"?

Fazekas Éva

Kedves Kornél!
Lányom idén végzi az első osztályt. Van lehetőség arra, hogy a tanuláskontrollt elvégezze?

Farkas Aranka

Kedves Kornél!

Köszönöm a válaszát. Tudna még esetleg abban segítei, hogy hol tudok utána nézni a győri tanfolyamoknak illetve, hogyan tudom felvenni a kapcsolatot Maxim kollégájával? Próbáltam utána járni, de a programkiírásban sehol sem szerepel Győr, illetve a munkatársak között sem találom Maximot...

Válaszát előre is köszönöm.

Farkas Aranka

papa

Lilla! Nincs időpont jelenleg, s nem is tudom mikor lesz. Javaslom, célozd meg Bp-et! Manapság van, aki a Marsra készül. :)))

Látogatók száma: 788731