Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

Viktória

Kedves Kornél!
Érdeklődni szeretnék, hogy szeptemberben vagy esetleg később indulnak-e Budapesten tanuláskontroll és villámolvasás tanfolyamok?

Katica

Sziasztok! Szia Kornél! Én \"még csak\" a Villámolvasást végeztem el, most megyek a Tanuláskontrollra. :) Már alig várom! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. ;) A Villámolvasás tanfolyamon -nem tudom emlékszel-e - a kémia jegyzetemet és a \"nagy kémia könyvet vittem\". Ugyanis abból még hátra volt a vizsgám. Úgyhogy főként ezzel a kettővel foglalkoztam a tanfolyamon, és utána volt még 3 nap a vizsgáig. Mivel szkeptikus voltam kissé....na jó, nagyon :P de nem a módszerrel szemben, hanem inkább magammal szemben. Úgy érzetem \"Én nem vagyok képes erre\". Szóval vagy 10x fotóolvastam a jegyzetet, és vagy 5x a \"nagy könyvet\". Az elmetérképes jegyzetre nem tudtam magam rávenni :P. De ígyis a vizsga napján nyugodt voltam, kipihent és magabiztos, ami nálam nagy szó. :D A vizsgám fantasztikusan sikerült! És a gyakorlatvezető, aki őszíntén meglepődött, hogy ennyi idő alatt hogy tudtam ilyen szinten elsajátítani az anyagot, megkérdezte, hogy hogyan csináltam azt, hogy olyan képletet is tudtam, amit Ők nem adtak le órán, és a jegyzetben sincs. :P Én pedig visszakérdeztem, hogy a \"nagy kémia\" könyvben sincs benne? :D Kissé meglepődött, hogy valaki vette a fáradtságot és egyáltalán belenézett abba a 800 valahány oldalas könyvbe. De a kérdéses képlet benne volt én pedig hibátlanul leírtam a vizsgán! :D Már alig várom hogy milyen izgalmas újdonságokra tanítassz meg Engem/Minket holnap és holnapután! :)

Ákos

Érdeklődni szeretnék, hogy Miskolcon mikor lesz tanfolyam ?

papa

Roland! Hívj: 30/9675-229

Petes Roland

Kedves Kornél,

A július 16-17-i tanuláskontroll tanfolyam hol lesz? nem találtam pontos címet a honlapon.

Mária

tanuláskontrol időpontja?

papa

Köszönjük, Krisztina, és gratulálunk!!!:))

Suhajda Krisztina

Jah és ami még lemaradt az annyi hogy 04.07 én írtam első pozitív tapasztalataimat, akkor kb 2 v 3 könyvet villámolvastam, azóta még kb 3-4et. a 2 .könyv után úgy éreztem elveszek a részletekben és olvasni akarom hagyományos olvasással, hagytam egy kis szünetet h ne akarjam olyan görcsösen és kezembe vettem a strandon Paul R. S. Villámolvasás könyvét, volt jó pár dolog amire már csak halványan emlékeztem de ez a könyv segített ezeket feleleveníteni, örülök hogy ezt a könyvet megtudtuk venni a tanfolyamon. Ez után amit készítettem villámolvasás utáni elmetérkép sokkal jobban élveztem, nem vesztem el a részletekben. És tényleg igaz hogy 3 JÓ TANÁCS: Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! És igazad volt Kornél 5 könyv után mondható az hogy igen ez nekem megy! Anyukámnak elmeséltem ugyanezeket és azt mondta hogy életem egyik legnagyobb befektetése volt ez a 2 tanfolyam!! Szép napot Mindenkinek!

Suhajda Krisztina

Sziasztok! Kedves Kornél! Szeretnék beszámolni legújabb sikerélményeimről! Nagyon nem bántam meg hogy elvégeztem a mind2 tanfolyamot. Köszönöm még1szer ezt a fantasztikus lehetőséget. Már írtam korábban hogy hogyan is próbáltam ennek előnyeit megtapasztalni (párom hagyományos olvasással míg én villámolvasva elmetérképpel fel annyi idő alatt végeztünk 1 könyvvel..az angol szótár villámolvasása és az azt követő angolul zajló telefonbeszélegtés..) de most július 5-én volt pszáf vizsgám. 1 hónap volt felkészülnimunka mellett és minden jegyzetemet elmetérképpel készítettem, és még most is emléxem minden sorára. :-) 1870 db tesztkérdést kellett olvasgatni persze én mindet villámolvastam. 91 %os lett a vizsgám és mindig izgulni szoktam, de most semmi, 0 izgalom, 0 stressz, tudtam h felkészültem és pozitív gondolatokkal indultam, főleg ugy h kedden 10 milliószoros nap volt..reggeli meditációt után úgy indultam vizsgázni mintha csak be kellett volna ülnöm az előadásra. Köszönök mindent. Gondoltam ez a kis sztori hátha még nagyobb kedvet ad a többieknek akik még csak gondolkoznak rajta h menjenek-e v sem.

papa

Milyen tanfolyam, Dóra?

Dobos Dóra

Szolnokon mikor lesz tanfolyam?

papa

Attila!
Az egyértelmű válasz itt található, ha még nem leltél rá: http://www.tanulaskontroll.hu/tanfolyamok_felnotteknek.php

Varga Attila

Udvozlom!Korabban mar feltettem egy kerdest,amire sajnos azota sem kaptam valaszt.Tomoren!Egyetemistakent eloszor a tanulaskontroll vagy a villamolvasas tanfolyamot ajanlja?Koszonom szepen!

papa

Eszter! Tégy különbséget az EGO és a magabiztosság érzése között. Az ego fél, remél, vágyakozik, büszke vagy féltékeny, de itt nem erről van szó, szerintem. Az igaz, hogy a magabiztos emberek furcsa érzéseket keltenek a körülöttük lévőkben, de ez nem baj.

Varga-Kollár Eszter

Köszönöm:-) Bár a férjem szerint akkora "ego"-m volt, hogy akár az Eszterek is helyénvaló:-)
Hihetetlenül nyugodt voltam, magabiztos és tényleg azt éreztem, hogy mindent tudok:-) Ja, és ma reggel elkezdtem gondolkozni egy mesterképzésen is:-)Örök igazság, hogy HINNI kell és tényleg működik!!

papa

Eszterek helyett: Eszterke akart lenni:))

papa

- Éva! Szentes körül biztosan nem lesz sajnos Tanuláskontroll. Javaslom, gondolkodjanak "Bp-ben"!
- Attila! Mindkét tanfolyamot javaslom! Júl.16-17.,23-24.
- Krisztina! A srácnak a gyermekagykontroll való, utána mehet az 1 napos Tanuláskontrollra Katihoz. Hívja Őt: 30/9031-468 Magda Katalin
- Eszterek! GRATULÁLUNK! Köszi a jó hírt!:))

Varga-Kollár Eszter

Kedves Kornél!
Februárban voltam Nálad villámolvasás tanfolyamon. Bevallom őszintén nem nagyon használtam a vizsgaidőszakban. De MA sikeresen államvizsgáztam, kb 5x fotóolvastam a tételeket, két napot töltöttem a 38 tétel elmetérképeinek elkészítésével és 2x, azaz kétszer mondtam el azokat:-)Többször lazítottam az elmúlt pár napban is, MA pedig a tétel kihúzása után minden eszembe jutott. 5-t kaptam!! Köszönöm Neked és az "elmémnek" is:-)
Eszter

Nemes Krisztina

Üdvözlöm!
14 éves, 7.osztály végzett fiamat szeretném tudáskontroll, később majd villámolvasás tanfolyamra küldeni. A gyermek agykontroll tanfolyam talán már túl késői?
Mit javasol, melyik tanfolyamra jelentkezzünk?
(Budapest)
köszönettel:
Nemes Krisztina

Varga Attila

Üdvözlöm!
Egy egyszerű kérdésem lenne amiben a segítségét szeretném kérni. Jelenleg egyeteme tanulmányaimat végzem, mellette pedig nyelvvizsgára készülöm. Ebben a helyzetben Ön szerint mi lenne a helyes sorrend, illetve melyiknek venném előbb nagyobb használt? A villámolvasásnak vagy a tanuláskontroll tanfolyamnak?
Válaszát előre is köszönöm!

Látogatók száma: 788715