Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS NYUGALMAS, TESTI-LELKI GAZDAGSÁGBAN BŐVELKEDŐ ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! Kati, Kornél és munkatársaik

Dávid

Hello mindenkinek!
Nagyon jo volt a tanfolyam, igaz már egy kicsit régebben volt :). Na de rögtön a tárgyra térnék:
December öt-hatodikai gyermek tanfolyamon volt egy Zoli keresztnevű ember, valaki nem tudja esetleg az e-mail vagy az msn címét? Ha igen, nagyon megköszönném. Kérem a válaszokat az e-meil címemre küldjétek.
Üdv.:
Dav

papa

Elnézést a késlekedő válaszokért, a bakoskornel@gmail.com naponta megválaszolt levelei bizonyítják, hogy élek. A "FÓRUM" az egymással való csevej helye, gondoltam, de benézek ezután sűrűbben, megígérem. Ha gyors és biztos választ szeretnél, javallom mégis az e.mailt, de a telefon ettől is gyorsabb!

- Kamilla! Ha nálam jártál Tanuláskontrollon, akkor tudnod kell, mi hangzott ott el nyelvtanulás-ügyileg. Kérlek, nézz utána a jegyzetedben, ha kérdésed van, hívj!

- Kedves Tóth Úr! Remélem megoldódott az ügy!

- Kata! Igen, a Tanuláskontroll tanfolyamok a motivációt is erősítik, nem csupán technikai jellegű a kurzus, de szállás ügyben sajnos nem tudunk segíteni. Barát, ismerős, rokon...

- Sziszkó! Milyen oktató szeretnél lenni? Mit szeretnél oktatni? Mire gondolsz?

- Sunshine! Debreceni időpont még nincs aktuális, de tavasszal valószínűleg lesz. Lásd majd: időpontok, helyek

- Kati! Hívj a két lány ügyében!

Nagy Kamilla

Jó napot!

Még tavaly voltam a Tanuláskontroll tanfolyamon, amelyen szó esett a nyelvtanulásról is. Nekem személy szerint nincs kedvem és energiám sem nyelvtanárhoz, sem pedig nyelvtanfolyamhoz, viszont szeretnék nyelvet tanulni-itthon. Csak éppen felvetődött bennem egy pár kérdés, amire szeretnék választ kapni.

Mennyi idő alatt lehetséges egyedül megszerezni a felsőfokú nyelvvizsgát, ha nincs előzetes tudásom?

Melyik nyelvtanulási módszer a leghatékonyabb: a Relaxa, a Természetes Nyelvtanulás, a Kreatív Nyelvtanulás, vagy valami más?

Tóth Béla

Még mindig nem kaptam (sajnos) választ.

Tóth Béla

Tisztelt Bakos Úr!

Szokott válaszolni az emaileire?
Nyíregyházi gyerekagykontroll tanfolyamáról érdeklődtem (volna) november 4-én, de sajnos még mind a mai napig (nov. 24.) nem kaptam választ, pedig a kitűzött tanfolyami időpont erősen közeledik.
Nem szívesen hívnám telefonon, ha létezik (létezne?) költségmentes elérhetőség email,honlap formájában.

kata

Tisztelt Kornél! Az lenne a kérdésem ,hogy a tanfolyamok magához a tanuláshoz való hozzáállást is segítik?Arra gondolok ,amikor a gyerkőc közli,hogy nincs is lecke sőt,tanulni valót sem adtak fel. Persze közben csak az eggyesek szaporodnak.Kérdésem még,hogy vidékieknek tudnak szállást biztosítani? Természetesen nem ingyen gondolom ,de a szállodák árai elég drágák.

sziszkó

Érdeklődnék, hogy hogyan lehet valaki oktató, szüksége-e valamilyen előképzettség.

Sunshine

Üdvözletem!

Egyetemista lány vagyok, próbálkoztam házilag megtanulni a villámolvasást, mégis úgy érzem, egy tanfolyam lenne az igazi. Debrecenben indul tanfolyam? Remek lenne.

Kati

Kedves Oktatók!

Lányom és barátnője szeretne elmenni egy agykontroll tanfolyamra (egyikük ismétlő lenne, a másik még nem volt), 11 évesek lesznek tavasszal, 5. osztályba járnak. Melyik tanfolyamot ajánlanátok nekik?
Köszönöm!

papa

Gábor!
Valószínűleg villámolvasás tanfolyam lesz a környéken, kérlek, hívd Lantos Misit, Ő jár arra:20/935-9419
Ha vele nem jutsz dűlőre, keresd Pétercsák Maximot!
Elérhetősége az agykontroll.hu-n

papa

- Kedves Horváthné! A TANULÁSKONTROLL tanfolyam arra való pontosan, amire Ön vágyik. Ha jelentkezni kíván, kérem hívjon!
- Anna! Több kérdésem is van, hívjon, kérem!

Gábor

Tisztelt Kornél!

Szeretnék érdeklődni, hogy Sopron környékén tartotok-e tanuláskontrollal vagy villámolvasással kapcsolatban tanfolyamot.
Ha igen, akkor hol és mikor?
Ha nem, akkor mi kellene hozzá hogy tartani tudjatok?
Engem érdekelne nagyon.
Előre is köszönöm válaszod.

Anna

TIisztelt Kornél!! Szeretném megkérdezni, hogy az agykontroll tanfolyam és a tanuláskontroll tanfolyam között mi a különbség? Egy középiskolás tanuló számára melyiket ajánlaná?Továbbá az lenne még a kérdésem hogy a villámolvasás tanfolyamot ,hány éves kortól lehet elvégezni?

Horváth istvánné

Érdekelne, hogy a felnőtteknek szóló tanulás villámolvasással tanfolyam csak a gyors tanulásról szól-e? Nekem arra lenne szükségem, hogy megtanuljak tanulni, a lényeget átlátni a tananyagban. Felnőttként végzem az iskoláimat. :-)

Kunos Dorottya

Tisztelt Kornél!
Engem az érdekelne, hogy az őszi okt-17-18. , okt. 31-nov.1-i villámolvasás tanuláskontroll Budapesten melyik kerületben és hol lesz? A tanfolyam előtt hány nappal kell befizetni a pénzt? Köszönöm, várom a választ!
Kunos Dorottya

papa

- Erzsike! hívjál: 30/9675-229
- Panni! Ha a fiú még nem végzett Gyermekagykontrollt, én arra íratnám be, s aztán a 4 napos TANULÁSKONTROLL VILLÁMOLVASÁSSAL c. tanfolyamra, de ha elég elszánt, jöhet egyből a 4 naposra.

Panni

Tisztelt Kornél!!! Segítségét szeretném kérni, fiam 15 éves
ebben az évben kezdte a középiskolát.Sajnos elég rossza a jegyei (1,2) bár nem buta gyerek.Már az álltalános iskolában is nehezen tanult. Órákig ült a könyv fölött de mégsem tudott estére szinte semmit. Szeretném hogy ha abban segítene hogy melyik tanfolyamot ajánlaná neki? Kérdésem még hogy mindenki álltal elsajátítható-e, és alkalmazható-e tanfolyam anyaga?
Köszönettel Panni.

Novákné Ináncsi Erzsébet

Engem az érdekelne, hogy az őszi okt-17-18. , okt. 31-nov.1-i villámolvasás tanuláskontroll Budapesten melyik kerületben és hol lesz? A tanfolyam előtt hány nappal kell befizetni a pénzt? Van- e olyan, hogy valakinek kevés ez a 4 nap az elsajátításra? Köszi Novákné Erzsi

Rácz Renáta

Köszöntök mindenkit! :)
Tud valaki segíteni nekem? Én szeretnék jobban tanulni és lehetőleg gyorsabban. Gyöngyösön van erre lehetőség? Esetleg valaki gyöngyösről tudna segíteni?

Látogatók száma: 788700