Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

-Rencsi! Villámolvasás biztosan lesz. Valamikor.

rencsi

hello.györ környékén nem lesz valami iskolázás?

papa

- Kamilla! Kérlek, hívj!

- Marika! Agykontroll tanf. ügyben hívd az irodát: 06-1/488-0118 09.00-15.00 óra között hétköznap.

Marika

Kedves Kornél!

Hajdúnánáson élünk. Hallottunk jó eredményeket érnek el az agykontroll után az emberek. Szeretnénk járni. Legmesszebbi város Debrecenben vagy esetlen Nyiregyháza (csak ott nem vagyunk jártasok a közlekedésben). 3-an jelentkeznénk : 2 felnőtt nő és 18. éves lányom. A tanulás kontroll is érdekelne és az életvitel pozitív felfogása.Kérlek tájékoztats minket valamilyen úton.

Nagy Kamilla

Szia Kornél!

Bp-en hányadik kerületben lesz az áprilisi tanuláskontroll? Mért marad ki 1 hét a két alkalom között?

Kérlek írj!

Ebedli Levente

Sziasztok!
Én a március 14-15 és 21-22. -ei időpontra szeretnék jelentkezni. Levente

papa

Nyári tanfolyam július valamelyik kettő hétvégéje lesz. Hamarosan pontosítunk.

Szancs

Kedves Kornél!
Várható nyáron tanuláskontroll tanfolyam bp.-en?
Köszönöm

Anita

Kedves Kornél!
Érdeklődni szeretnék, hogy az áprilisi tanuláskontroll tanfolyam melyik városban lesz. Illetve van - e még hely a márciusi tanfolyamra.
Köszönettel: Anita

papa

Judit!
Hívj fel a részletek miatt! Köszi!

Kovács Judit

Kedves kornél!
Korábban volt lehetőség lépéselőny oktatóvá vállni. Jelenleg van-e erre mód, lehetőség?Ha igen milyen formában? Békés megyében élek és úgy látom itt nincsnek ilyen tanfolyamok. Tanárként dolgozom jelenleg is, végztem agykontroll tanfolyamot..használomk is sikerrel. De látva a mai diákok nehézkes tanulási mósdszereit, talán ezen a vidéken is lenne igény ilyen jelleggű tanfolyamkora. Köszönöm válaszod. Kovács Judit

papa

- Jasmin! Várlak Budapesten!

Jasmin

Szeretném kérdezni, hogy Győrben nem indul ilyen tanfolyam?? (tanuláskontroll, villámolvasás)

papa

- Laci! Csak Bp. most.

- Judit! Hívj fel!

Judit

Jutka vagyok 2 éve végeztem a villámolvasás tanfolymot, most angolból kellene vizsgáznom, de nem tudom hogyan csináljak elmetérképet, hiszen minden mondatra és szóra szükség van ha ebbe valaki tudna tanácsot adni nagyon örülnék neki köszönöm

Kovács László

Szia Kornél!

Csak a Budapesti Műszaki Egyetemen tartotok tanuláskontrollt, vagy Budapest más területein is?

papa

- Andrea! BME a helyszín, de hívj, mert a részleteket el kell mondjam.
- Kamilla! Mindkét verzió jó, attól függ, mi a célod a könyvekkel.
- Gábor! Mónika! Köszi a hozzászólást! A felvetett problémára akkor tudok mondani valamit, ha tudom, hogy mi történik tanulás címén. Ezért kérem, hívjatok telefonon, mert ott tudunk hatékonyan kommunikálni. Különben nagyon egyszerűen annyit tudok mondani - s nem akarom ezzel "kiszúrni a szemeteket"- , hogy alaposabban kell memorizálni!
Hogy ez könnyű és szórakoztató legyen, könnyedebb, mint eddig, ahhoz kell megtalálnunk együtt azokat az apróságokat, melyek különben sokat nyomnak a latba.
Csak példaként, ami már másoknak segített: napszak megválasztása, idő beosztása, sport-mozgás beiktatása, táplálkozásra való figyelés, személyes ügyek elrendezése, tanuló hely létrehozása, segítő eszközök bevetése, s még folytathatnám vég nélkül. Pillantsatok rá a tanf. legvégén papírra vetett "memorizálást segítő eszközök, dolgok" listára! Szóval hívjatok, ha kérdés van!

Balassa Mónika

"Én egy éve voltam már tanuláskontrollon..alkalmazom a 3ujj technikát és az elmetérképet is, de sajnos nagy változás nem történt jegyeim terén. Ennek tudom, hogy én vagyok az oka és ettől függetlenül kitartóan használom továbbra is.
A fő problémám azonban, hogy meg tanulok egy hatalmas anyagot tétel szerint és mondjuk a napok végén az aznapi vissza tudom adni, de a vizsgán (amikor az egész anyagból kérdeznek) valahogy "nem találom a fejemben" és akkor már a 3ujj technika is csak egy pótcselekvésnek tűnik eredmény nélkül. hosszú távú memóriámmal lehet a baj? "


Kedves Kornél!

Nekem is hasonló gondjaim vannak, mint az idézett hozzászólónak. Rendszeresen relaxálok, gondolat- és érzelemnagytakarítok, és elvárom a sikeres/jobb vizsgákat magamtól (vágy-hit-elvárás alapon).

Igaz, az eljárásjogok nem könnyű tárgyak - de ennyi hasznos eszközzel a birtokomban úgy érzem, simán sokkal jobbat kellene produkálnom. Szerinted hol lehet a gond???
Köszönöm előre is a választ:

Mónika

Balassa Mónika

Kedves Betti!

"Az iránt érdeklődnék, hogy egy száraz anyagot - elsősorban a Btk, Ptk és "barátaira" gondolok - is könnyedebben lehet-e megtanulni az Önök módszerével, pl. az elmetérképpel? (hiszen egy törvény esetében minden egyes szónak jelentősége van)"

Hasznos, bár kissé időigényes az elmetérképezés; segítségével meglátsz olyan összefüggéseket is az anyagrészek között, amiket hagyományos olvasás/tanulás útján nem feltétlenül fedeznél fel.
Cáfolom, hogy egy törvényben minden egyes szónak jelentősége van, hiszen a PTK-t sem úgy tanulod meg, mint egy verset; nem is ez a funkciója, hanem az, hogy értsd. Azért, hogy konkrét legyek: pl. nem kell tudnod szó szerint az adásvételi szerződést ill. a szállítási szerződést - de tudd az elhatárolásokat. Így van ez a bizományosi szerződés és a megbízási szerződés esetében is. (((Te is tudod, a normaszövegeket nem (csak) megtanulni kell - sokkal inkább értelmezni azt.)))
BTK ugyanez.
Jó tanulást, sikeres vizsgákat!

Üdv.: Móni

Nagy Kamilla

Szia!

Arra lennék kíváncsi, hogy villámolvasásnál minden egyes elolvasott könyv után aktiválni, vagy az is lehetséges, hogy elolvasok egyszerre pl. 5 könyvet, és utána egy nappal aktiválom az összeset?

Köszi a választ: Kamilla

Látogatók száma: 788703