Tanuláskontroll és gyermekagykontroll
Segíthetünk a felnőtteknek és a gyerekeknek a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban ⇒ Tanuláskontroll, Villámolvasás, Gyermekagykontroll,
s abban, hogy világodban életed egyre teljesebbé, boldogabbá váljék ⇒ Lépcsők és Korlátok- tréning sorozat
Kapcsolat
  •   Magda Katalin: +36 30 903 1468
Bővebben

papa

Hajni!
Hamarosan fenn lesznek az április-május-júniusi időpontok is, figyeld a honlapot! Sajnos a felnőtteknek szóló Tanuláskontroll-t Budapesten tudod csak utolérni.:((

Hajni

Kedves Kornél!

Érdeklődnék, hogy Budapesten áprilisban vagy májusban mikor lesz Tanuláskontroll tanfolyam? Sopronban esetleg lesz-e valamikor?
Köszönettel:
Hajni

papa

Kedves M! Kérlek, hívd Katit, Ő tájékoztat: 30/9031-468

V.M.

Szolnokon vagy Jászberényben mikor várható tanuláskontroll gyerekeknek azaz 15 éves gyermeknek való?S.O.S lenne !!Köszönettel:M

Tüske Zsófia

köszönöm a választ, Kornél, hívom!

papa

Kedves Zsófia! Kérlek, hívd Katit, Ő tájékoztat: 30/9031-468

Tüske Zsófia

Tisztelt oktatók,

érdeklődnék, hogy Magda Katalin újpesti tanfolyamának mi a helyszíne, és meddig lehet rá jelentkezni.

papa

Kinga!Nincs időpont, nem is tudom, lesz-e, s ha igen, mikor. Javaslom, célozd meg Bp-et!

Kinga

Szép napot!
Érdeklődnék, hogy esetleg Veszprém környékén nem lesz tanuláskontroll és villámolvasás tanfolyam mostanában?
Köszönettel:
Kinga

papa

Vera! Most volt december végén Pécsett tanfolyam, az első félévben valamikor lesz újra, figyeld a honlapot!

Vera

Érdeklődnék, hogy Pécsett mikor rendeznek villámolvasó tanfolyamot?

papa

BUÉK minden kedves idelátogatónak!

papa

Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves idelátogatónak!

papa

Köszi András!

Az ilyen \"tudományos kísérletek\" :) eredményeit várom mindig. További kísérletezést javallok, s várom az eredményeket!:))
Kornél

András

Idén ősszel végeztem nálad a tanuláskontroll és a villámolvasás tanfolyamokat. A tanuláskontrollon elhangzott egy kérdés: saját kézzel kell-e a memóriatérképet készíteni, vagy számítógéppel is lehet? Gondoltam megírom az ezzel kapcsolatos tapasztalatomat.
A tanfolyamok előtt soha nem készítettem még memóriatérképet. A gyerekeimmel elutaztunk a szüleimhez, és gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal. A Grimm mesék összest fotóolvastam, majd később leültem, hogy egy-egy hosszabb mesét memóriatérképpel aktiváljak, hogy ebből meséljek majd a srácaimnak. Kb. a címet tudtam felírni, és rajzolni köré, amikor a 2 fiam (4 és 7 évesek) odajöttek, hogy rajzolhatnak-e ők is? Elkezdtem átfutni a kiválasztott mesét, és kiosztottam nekik, hogy ki mit rajzoljon az A3-as lapra (a kicsi az ölemben ült, másik mellettem, elfértek egy lapon). Mindegyik rajzra ráírtam egy szóval, hogy micsoda, mert nem mindig lehetett felismerni :) A rajzok természetesen össze-vissza voltak, ahogy nekik tetszett. Nagyon élvezték, és amikor vége lett a mesének, az elkészült "memóriatérkép" alapján részletesen sikerült visszaidézni a teljes mesét. Tehát úgy tűnik, hogy a válasz egyik fele megvan: nem szükséges saját kézzel készíteni a térképet, csak te diktáld le a vázat :)
Üdv:
Ignéczi András

papa

Gitta!
A szótárak esetén valóban nincs klasszikus kézi vezérlésű aktiválás, viszont a spontán aktivációs hatásokra számíthatsz, sőt várd el, amellett, hogy tanulsz.:))

Szerdahelyi Gitta

Kedves Kornél!

Nagyon rég végeztem nálad a Villámolvasás tanfolyamot, de máig hálás vagyok érte. Az utóbbi 1 évben nem nagyon használtam, mert ellustultam bevallom őszintén, de most viszont ismét nagy szükségem van rá. Spanyol nyelvből készülök (már második próbálkozás) középfokú szakmai nyelvvizsgára. Azt szeretném kérdezni, ha a szótárokat villámolvasom, azokat hogyan aktiválom? Mert ugye csak szavakkal van tele :) Vagy egyszerűen csak hagyom érlelődni és a feladat megoldások, szövegértés közben jönnek elő? Köszönöm válaszodat, további sok sikert az élet minden területén!

papa

Edit! Nincs időpont jelenleg, s egyelőre nem tudom mikor lesz. Tervezem Nyíregyházára, talán jövőre. Figyeld a honlapot!

Farkas Edit

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tanuláskontroll szokott e indulni Debrecenbe?

papa

Kedves Tóbi Mónika! A tanfolyamaimon végzettek között az Ön neve nem szerepel, hacsak nem álnéven vett részt. Nem tudom mire vélni bejegyzését, s bár törölhetném, nem teszem. Azt sem értem, miért látogatott el oldalunkra, mi hozta ide? Miféle indulat és motiváció ez? Azt hiszem, a sok ezer pozitív vélemény mellett megengedhetem magamnak - csupán érdekességként, hogy ilyen is létezik -, hogy fent hagyom üzenetét. Szép napot kívánva: Bakos Kornél
U.i.: ha megkeres, s valóban járt valamelyik tanfolyamomon, a díjat szívesen visszaadom!

Látogatók száma: 788696